• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Ünlü sanatçı Çakmak Hakkari’de konser verdi

Ünlü sanatçı Çakmak Hakkari’de konser verdi
Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ramazan şenlikleri” etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak'ın konseri büyük ilgi gördü.

Ramazan ayı boyunca eski hükümet konağı bahçesinde devam edecek olan etkinliklere yöre halkı büyük ilgi gösteriyor.

İftarlarını açar açmaz çocukları ile birlikte etkinlik alanına akın eden Hakkarili vatandaşlar Ramazan gecelerine katılarak aileleri ile birlikte birbirinden güzel programları izlemenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Sınırsız çay ve şerbet ikramının yapıldığı Ramazan şenliklerinde Anadolu çocuk müzikali, çocukça Ramazan, Ali baba çiftliği ve her akşam değişik etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Önceki gün helikopter kazası şehitleri için Mevlid-i Şerifin okunduğu etkinlikler bu defa da ilahi konseri düzenlenrdi.

-Hakkarililer ilahi konserine büyük ilgi gösterdi

Birçok ilahi albümü bulunan ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak’da  eski hükümet konağı bahçesindeki etkinliklerde sahne aldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı Çakmak birbirinden güzel ilahiler seslendirerek helikopter şehitleri için dua etti.

Sahneden inerek halkın arasına katılan sanatçı yoğun ilgiden dolayı yer yer zor anlar yaşadı. Aileler sanatçıya büyük ilgi göstererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Yeniden sahneye çıkan sanatçı Hakkarili çocuklarla birlikte ilahiler seslendirdi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


 Ramazan etkinliklerinin organizatörü Cinegold’s Müdürü Hatice Doğan, Ramazan ayı boyunca farklı etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek,

Pazar akşamı ise semazen gösterisi ile dolunay akşam adlı grubun sahne alacağını ifade ederek,  bu güzel ortamı sağlayan Hakkari Valiliği ve Belediye Başkanı Vekili Cüneyt Epcim’e teşekkür etti. Feyzullah Taş/İHA

seyfullah-cakmak-2.jpgseyfullah-cakmak-1.jpgseyfullah-cakmak-3g.jpgseyfullah-cakmak-4.jpgseyfullah-cakmak-5.jpg

Bu haber toplam 6355 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim