Üzümcü köyündeki çocukların tünel sevinci

Üzümcü köyündeki çocukların tünel sevinci
Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde bulunan Üzümcü köyündeki çocuklar yaptıkları kar tünellerinde eğlenmenin tadını çıkartıyor.

 Önceki gün Hakkari il merkezi ve ilçelerde kepenkler açılmazken, bölgedeki gerginlik ise yerini olaylara bırakmıştı. Her şeyden habersiz olan köylü çocuklar ise, biriken kar yığınlarında tünel açarak oyun oynuyor.

Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde bulunan Üzümcü köyünde kar yığınlarında tünel açan çocuklar, oyuncaklarıyla içine girip oyunlar oynadı. Harun ve İsmail Kurt isimli çocuklar, tüneli kürek kullanarak yaptıklarını söyledi. Köylülerden Hacı Çiftçi ise, çocukların kendi imkanları ile 6 girişi olan bir tünel yaptığını ifade etti.

kar-tuneli-1.20120216123733.jpg

kar-tuneli-2.20120216123757.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum