Vali Akbıyık asfalt çalışmalarını denetledi

Vali Akbıyık asfalt çalışmalarını denetledi
Vali Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, belediye ekipleri tarafından Merzan mahallesinde yürütülen ve akşam saatlerine kadar devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.

Vali İdris Akbıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın Belediye ekipleri tarafından Merzan Mahallesi ile Kayak Merkezi ve Durankaya Beldesini birbirine bağlayan yolda yürütülen ve aksam saatlerine kadar devam eden yol asfaltlama çalışmalarını yerinde denetlediler.

Vali Akbıyık,  daha sonrada Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Hakkari Yurt Müdürlüğünde kalan öğrencilerle birlikte bir araya gelip sohbet ederek birlikte çay içtiler.

İki kilometre çift kat asfalt çalışmaların yapılacağı Merzan yolundaki çalışmalar devam ediyor. Haber: Feyzullah Taş3-266.jpg4-173.jpg


 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum