Vali Akbıyık, mahalle muhtarları ile bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:
Vali Hakkari Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, makamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Belediye Başkanlığı makamında 15 değişik mahalle muhtarı ile biraya gelen Vali Akbıyık, mahallelerin sorun ve sıkıntılarını tespit etmek, var olan eksiklikleri gidermek amacıyla muhtarlarla bir araya geldiklerini söyledi.
Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini alan Vali Akbıyık, tespit edecekleri sorunları hep birlikte çözeceklerini belirtti.
Mahalle muhtarları ise, Vali Akbıyık’ın belediye deki görevine başlamasıyla birlikte çalışmaların hızlandığını belirterek, mahallelerindeki sorun ve sıkıntıları kendisine aktardıklarını ifade ettiler.
Muhtarlar toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı ve Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve birim müdürleri de hazır bulundu.
Haber: Feyzullah Taş
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Güncel