• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Vali Akbıyık'a yılın altın onur ödülü verildi

Vali Akbıyık'a yılın altın onur ödülü verildi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, spor ve sporcuya verdiği destek ve katkılarından dolayı altın onur ödülüne layık görüldü.

Hakkarihabertv.com ve Hakkari'nin Sesi Radyosu tarafından Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen yılın başarılı sporcuları ve onur ödülü programında Vali Akbıyık spor ve sporcuya verdiği destek ve katkılarından dolayı altın onur ödülüne layık görüldü. Vali Akbıyık, Hakkari'de sporda inanılmaz yetenekler olduğunu ve gittiği her alanda ise çok güzel başarılar elde ettiğini söyledi.

 Vali Akbıyık, Hakkari'de hayat e spor var diyoruz. Hakkari'de alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan, eğiteme ve her yönden büyük değişim ve dönüşüm var. Sayın Cumhurbaşkanımızın pozitif ayrımcılığı, sayın bakanlarımızın bize vermiş oldukları destekler var" dedi.

  Hakkarihabertv Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş Spor Yazarı Murat Taş'ın konuşmalarının ardından yılın başarılı sporcuları ve onur ödülleri verildi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Vali Akbıyık'a spor ve sporcuya verdiği destek ve katkılarından dolayı altın onur ödülü, Yılın onur ödülü  Emin Yıldırım gençlik ve spor il müdürü, yılın onur ödülü Bilal Gür il Milli Eğitim Müdürü, yılın onur ödülü Salavat Mete pınar İl Emniyet Müdürü, Yılın onur ödülü  Tevfik Kumbasar vali yardımcısı il özel idare genel sekreteri,

Sabahattin Baş İstanbul kuyumcusu Borsa Gold yönetim kurulu başkanı, yılın onur ödülü Avukat ve iş insanı  Zeydin Kaya,

Yılın hizmet ödülü  Hakkari şehir stadı amiri Ömer Çatal, Hakkari faal hakem ve gözlemciler derneği Başkanı - Seyfullah Kaya, Hakkari il hakem kurulu  Çınar Çiftçi ,yılın kadın futbolcusu Hakkari gücü kadın futbol takımı Shokista  Khojasheva, yılın onur ödülü - Hakkari gücü kadın takımı kulüp antrenörü Cemile Timur,

Yılın onur ödülü Yüksekova Belediyespor kulüp başkanı Fevzi Yıldırım, yılın antrenörü - Mikail Özdemir Hakkari Zapspor, Yılın centilmen futbolcusu - Erdoğan Kanat Hakkari Bayköyü spor, yılın centilmen takımı - Çukurcaspor kulüp antrenörü Necmettin Aydemir, yılın kalecisi - Efe Koç Hakkari Gücüspor yılın futbolcusu - Mehmet Osman canlı Hakkari Zapspor,

Yılın takımı Hakkarizapspor takım kaptanı Mamdi Timur, yılın kulüp başkanı  Özkan Ölmez Hakkari Zapspor, yılın onur ödülü,  Ayhan Tunç, yılın spor adamı Erol Hanlıgil il hakem kurulu başkanına verildi.

 Programa, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, AFAD Müdürü Resul Karadeniz, İl Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, İyi Parti İl Başkan Yaşar Yorulmaz katıldı.  Programda 22 sporcuya ödül verildi.

Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim