• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Vali Akbıyık'tan 15 Temmuz mesajı

Vali Akbıyık'tan 15 Temmuz mesajı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Akbıyık, Bugün, aziz milletimizin iradesine yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain silahlı darbe girişiminin bozguna uğratılmasının ve tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birinin yıl dönümüdür dedi.

Vali Akbıyık mesajının devamında," 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi, kahraman milletimizin onurlu direnişi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın liderliği sayesinde bozguna uğratılmıştır.

Türkiye Yüzyılının Kahramanları, dünyada eşi görülmemiş bir cesaret ile Fethullahçı Terör Örgütüne karşı büyük bir demokrasi zaferine imza atmış ve Türkiye'nin gücünü dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti 1923'ten bu zamana kadar verdiği haklı mücadelelerinde kahramanlarının fedakarlıkları ve özverileri sayesinde “Türkiye Yüzyılı” hedeflerini ortaya koymuştur. 15 Temmuz destanı da milletimizin güçlü iradesi, kararlılığı, vatan ve millet aşkı ile yazılmıştır.

 “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” canları pahasına ülkemizin bağımsızlığını ve milli iradenin egemenliğini koruyarak Türk milletinin birlik ve beraberliğinden ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyeceğini, Türk milletinin bağımsızlığına kasteden dahili ve harici hiçbir girişime teslim olunmayacağını ve Cumhuriyet'in ikinci asrının Türkiye Yüzyılı olacağını ortaya koymuştur.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, 15 Temmuz'un yıldönümünde bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve O'nun kahraman silah arkadaşları ile 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz rahmet ve saygıyla yâd ediyorum. Yaşayan gazilerimize sağlık, mutluluk içinde bir hayat temenni ediyorum.

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, istiklali ve istikbali uğruna en değerli varlıkları olan eşlerini, çocuklarını, kardeşlerini, babalarını ve annelerini şehit veren Aziz Şehitlerimizin saygıdeğer ailelerine sonsuz minnetle şükranlarımı sunuyorum" dedi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim