• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Vali Akbıyık'tan karne günü ve yaz tatili mesajı

Vali Akbıyık'tan karne günü ve yaz tatili mesajı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, karne günü ve yaz tatili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı 16 Haziran Cuma günü karnelerin alınmasıyla sona ererek,     öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz açısından yorucu geçen bir sürecin ardından, çocuklarımız tatil dönemine gireceklerdir.

 Kıymetli Öğretmenler, 

Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız eğitim öğretim yıl sonunu huzur içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilimizin başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere sağlıklı, mutlu ve gönlünüzce yaşayacağınız bir yaz tatili diliyorum.

 Değerli Öğrenciler, 

Geleceğimizin umudu ve ülkemizin istikbali olan sizler, yoğun ve yorucu bir yılın ardından çalışmalarınızı tamamlayarak karnelerinizi aldınız, bir yılın sonunda yaz tatiline girdiniz.

İnanıyorum ki tatili, bol bol kitap okuyacağınız, aileniz ve arkadaşlarınızla nitelikli vakit geçireceğiniz, dinleneceğiniz, eksiklerinizi tamamlayacağınız, sosyal ve kültürel faaliyetler ile kendinizi geliştirip başarılarınızı daha da arttırmak için bir süre olarak değerlendireceksiniz.

 Kıymetli Veliler, 

Çocuklarımızın okul başarılarında en az öğretmenler kadar anne ve babaların da önemli bir görevi bulunmaktadır. Bugün öğrencilerimize verilen karneler aynı zamanda anne ve babaların da çocuklarıyla ne kadar ilgilendiklerinin göstergesidir.

Bu yüzden çocuklarımızın özgüvenini zedeleyecek tutumlardan özenle kaçınmanızı, yapıcı, destek ve teşvik edici bir yaklaşım benimsemenizi, sonuç alıcı olması bakımından çok önemli görüyorum. 

 Bu düşüncelerle başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmaların sonucunun alındığı karne gününde hepinizi içtenlikle kutluyor, huzurlu bir yaz tatili geçirmenizi temenni ediyorum.

Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim