• BIST 9758.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Vali Akbıyık'tan Polis Haftası mesajı

Vali Akbıyık'tan Polis Haftası mesajı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı..

Vali Akbıyık, Yurdumuzun dört bir yanında, yedi gün yirmi dört saat mesai mefhumu gözetmeksizin, bin bir türlü zorluk ve cefa içerisinde, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, canlarını ortaya koyarak görev yapan  Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yılını kutlamanın onur ve sevincini yaşamaktayız dedi.

Akbıyık mesajının devamında;" Temelleri Osmanlı’da daha eski tarihlere dayansa da bugünkü anlamıyla Polis Teşkilatımız 10 Nisan 1845’te kurulmuştur.

Kamu düzeninin sağlanması ve korunması, suçun önlenmesi, suçluların yakalanması, asayişin sağlanması, halkımızın huzur ve güven ortamının temin edilmesi konularında kanunlara bağlı kalarak, kendi hayatlarını hiçe sayıp, bizlerin huzur ve mutluluğu için, Milletimizin kendilerine duyduğu güveni boşa çıkarmamak adına özveriyle çalışan Emniyet Teşkilatımızın her biri birbirinden değerli mensupları ile ne kadar gurur duysak azdır.  

Polislerimiz bizlere bu ortamın sağlanması, çocuklarımıza güvenli bir ülkenin bırakılması için bir gün bir hafta değil, yaşam boyu hayatımızın içinde bulunmaktadır. Kimisi bu uğurda bedenini ortaya koyarak gazi oldu, kimisi canını ortaya koyarak gençliğinin baharında şehitlik mertebesine ulaştı. Ama bizler onları unutmadık, unutmayacağız.

Emanetleri olan ailelerine sahip çıkarak onları asla yalnız bırakmayacağız. Her alanda şehit ailelerine, gazi ve gazi ailelerine gereken değeri gösterdik, göstermeye devam edeceğiz.

 Başta Hakkari ilimizde gece -gündüz demeden görev yapan polislerimiz olmak üzere  Polis Teşkilatımızın 177. Yıldönümünü tebrik ediyorum. “Polis; huzur, güven verir.” Sloganıyla çıktıkları yolda bu vatan uğruna Şehit olmuş Emniyet Mensuplarımıza Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet dilerken geride kalan ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim