• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Vali Akbıyık'tan veda mesajı

Vali Akbıyık'tan veda mesajı
Muğla Valiliğine atanan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, veda mesajı yayınlandı.

 Saygı değer Hakkârili hemşerilerim , Değerli Mesai Arkadaşlarım. 

05 Kasım 2018  tarihinde başladığım Hakkari  Valiliği görevimden, 10 Ağustos  2023 tarihinde yayımlanan 2023/376  sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Muğla  Valisi olarak atanmam nedeniyle  aranızdan ayrılıyorum.

Gökyüzüne uzanan yüksek ve haşmetli dağları ile gururu, geçit vermeyen doruklarıyla cesareti temsil eden, yüzyıllara dayanan kültürü ve geleneği ile medeniyet tarihinin izlerini taşıyan İstiklal Harbinde  Kazım Karabekir’e yoldaş olmuş, Serhat Şehri, Alimler ve Seyitler Şehri  Hakkâri’ye ve Aziz Hakkârililere Yaklaşık 5 yıldır hizmet etme imkânına kavuştuğum için kendimi şanslı hissediyorum.

“Hakkari’de Hayat Var”  anlayışından hareketle tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Hakkari  halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü,

tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik ve mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; vatandaşın yerine kendimizi koyarak  problemlerin çözümünde sonuç odaklı davranılmasına, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı saygı, işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etmeye, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak  ve vatandaşlarımızın buna kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönünde büyük bir gayret ve samimiyetle çalışmak için uğraştık.

Görev yaptığım süre içerisinde şehit yakını ve gazilerimiz, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışı benimsemiş, İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına dönük; gerek kamu, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerin artırılması için yoğun bir mesai harcadık.  

Hakkâri’nin çağdaşlaşma hedeflerine yönelik yürütülen hizmet ve faaliyetlerin vatandaşlarımızın beklentilerini de içine alacak bir bütünlük içerisinde bundan sonra daha da ileri bir seviyeye ulaştırılması en büyük temennimdir.

Hizmet edenleri teşvik, takdir ve toplumuna mal edilmesinde her zaman gerekli hassasiyeti gösteren kadirşinas Hakkârililer ve işbirliği içerisinde hizmetler yaptığımız tüm çalışma arkadaşlarıma arzı veda ediyor. Allaha ısmarladık diyor helallik diliyorum. Bizler gücümüzün yettiğini yapma gayreti içerisinde olduk. Ümit ederim ki daha güzel, daha mutlu, daha gelişmiş bir Hakkâri oluruz.

Bu vesile ile şahsıma Hakkari’ye Vali olarak hizmet etme imkânını veren şimdi de Muğla  iline atamamı uygun gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA olmak üzere görev yaptığım süre içerisinde çalışmalarımda bana yardımcı olan milletvekillerimize,

tüm mesai arkadaşlarıma, askerî erkana, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, kıymetli yargı mensuplarımıza, yerel yönetimlerimize, üniversitemizin kıymetli mensuplarına, il müdürlüklerimize, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, yerel basın mensuplarımıza ve tüm Hakkarili  hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Hakkarili hemşerilerime arz-ı veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olunuz.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık..

Bu haber toplam 1568 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim