• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 26 °C

Vali Ali Çelik, 5000 Öğretmene Seslendi

Vali Ali Çelik, 5000 Öğretmene Seslendi
Hakkari Valisi Ali Çelik, karne günü, 5000 öğretmenle çevrim içi buluşarak 1. yarıyılda gösterdikleri gayretler ve verdikleri emekler için kendilerine teşekkür etti ve iyi tatiller diledi.

Sizlerin Verdiği Sinerjiyle Motivasyonumuz Yükseliyor”
Öğretmenleri selamlayarak konuşmasına başlayan Vali Çelik, öğretmenlere hitabında: “Bu ulvi eğitim yolculuğumuzdaki her başarı hikayesinin giriş, gelişme ve sonuç kısmında sizler varsınız. Sizlerin verdiği sinerjiyle motivasyonumuz yükseliyor. Bu nedenle zor bir coğrafyada hizmet eden siz değerli öğretmenlerimize, özel teşekkür etmek istedim,” dedi.

Ülkemizin uluslararası alanda daha da güçlü bir şekilde temsil edilmesinin hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlı olduğunu, bunun da göz bebeğimiz çocuklarımızın, nitelikli bir eğitim almasıyla ancak mümkün olabileceğini belirten Vali Çelik: “Bu anlamda en büyük görev de siz öğretmenlerimize düşmektedir.

Bunun için de öğretmenlerimizin gelişme ve yeniliklere açık, kendini devamlı yenileyen bir karakterde olması gerekmektedir.

Öğretmenlerimizin bu özelliklere sahip olacağına, devletimizi, milletimizi ve ilimizi, daha ileriye götürme konusunda her türlü fedakarlığı yapacağına inancım tamdır. Her birinize, ailelerinizle birlikte geçireceğiniz verimli bir tatil diliyor, sizlere ve ailelerinize selam ve sevgilerimi iletiyorum,” ifadelerini kullandı. 

 Vali Çelik, öğretmenlere de söz vererek görev yaptıkları okullar ve ilçeleriyle ilgili duygularını aldı. Merkez ve ilçelerin farklı okullarında görev yapan öğretmenler de söz alarak Vali Çelik’e, il genelinde ve okullarda yapılan bazı eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler ve kendisine, eğitime ve eğitimciye olan güven, nezaket ve hassasiyetinden dolayı şükranlarını sundular. Vali Çelik’in öğretmenlerle çevrim içi buluşmasında, Vali Yardımcısı Furkan Berber ve İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz da hazır bulundu.

Bu haber toplam 1055 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim