• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Vali Ali Çelik "Bize ulaşmaktan çekinmeyin”

Vali Ali Çelik "Bize ulaşmaktan çekinmeyin”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Bize ulaşmaktan çekinmeyin” dedi.

Hakkari'de göreve başladığı günden beri, makam ziyaretleri, il, ilçe, belde, köy ve mezralarda denetim ve ziyaretlerde bulunan Vali Ali Çelik, devletimiz her konuda vatandaşımızın yanındadır dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, yaşayan ve kas hastalığı ile mücadele eden Arjin ve Samet Baysal kardeşlerin zorlu yaşam hikâyesi, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’e ulaşmalarının ardından umut dolu bir sona ulaştı.

Kas hastası olan Arjin ve Samet isimli iki kardeş, yaşadıkları zorlukları sosyal medya üzerinden Vali Ali Çelik'e ulaştırdı. Üç katlı evde yaşayan ve evlerinin yolunun asfalt olmaması sebebiyle büyük sıkıntılar çeken kardeşler yaşadıkları zorlukları tüm detaylarıyla anlatıp Vali Çelik’ten yardım istedi.

Yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Vali Çelik, Baysal ailesinin başka ihtiyaçlarının olup olmadığını da öğrenmek için bizzat evlerini ziyaret etti. Vali Çelik, Baysal kardeşlere akülü sandalye hediye etti, yolun asfaltlanması için talimat verdi

Vali Çelik’in ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve ailenin sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla yaptığı ziyaret bununla da sınırlı kalmadı. Vali Çelik, ziyarette Arjin ve Samet kardeşlerin günlük yaşantılarını kolaylaştırmak için akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Yolun asfaltlanması için de ilgili birimlere talimat verdi.

  -Baysal ailesi: Devletin gülen yüzünü gördük
  Baysal ailesi, Vali Çelik'in insani yönü, samimiyeti ve merhameti karşısında devletin gülen yüzünü ve şefkât elini gördüklerini belirterek teşekkür ettiler.

 -Devletimiz her konuda vatandaşımızın yanında”
  24 saat Hakkâri’nin hizmetinde olduğuna dikkat çeken Vali Çelik, “Büyük bir gururla söylüyorum ki devletimiz her konuda, her alanda vatandaşımızın yanında.

Bizler tüm kamu kurumlarımızla 24 saat Hakkâri’nin emrindeyiz. Elimizden geldiğince, devletimizin imkanları dahilinde sorunlara çözüm üretmek için ciddi bir gayret içerisindeyiz. Ancak özellikle altını çizmek isterim ki engellilik sadece bireyin değil toplumuzun ortak sorunu.

Dolayısıyla bu konuda hepimiz sorumluyuz ve hepimiz aktif rol üstlenmeliyiz. Birbirimizin hayatını kolaylaştırmak için saygı, sevgi ve empatiye ihtiyacımız var” diye konuştu.

-Bize ulaşmaktan çekinmeyin”
  Baysal ailesine misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür eden Vali Çelik, "Sizlerin mutluluğu benim için çok önemli. Herhangi bir konuda destek veya yardım ihtiyacınız olduğunda, Valilik makamımız ve devletimizin tüm kapıları, diğer tüm Hakkârili hemşehrilerimiz gibi size açıktır. Hiçbir hemşehrim bize ulaşmaktan çekinmesin” dedi.
Hakkarihabertv.com

f7xjjtsxeaatn7o.jpgf7xjjtuxwaaufc1.jpg

 

Bu haber toplam 934 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim