• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Vali Ali Çelik "Cumhuriyet etkinliklerine" katıldı

Vali Ali Çelik "Cumhuriyet etkinliklerine" katıldı
Hakkari Valisi Ali Çelik ve beraberindekiler, Şehir stadyumunda Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesinin organize ettiği Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama çalışmaları ile gençlik merkezinde düzenlenen Gençlik ve Spor Buluşması Programına katıldı.

Vali Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ili birlikte Merzan Şehir Stadyumuna Giderek Cumhuriyetimin 100. Yılı Kutlamaları nedeniyle yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Merzan Şehir Stadyumunda Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesinin organize ettiği Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama çalışmalarını yerinde denetleyen Vali Çelik ve beraberindekiler çocukların sevgi seli ile karşılaştılar. Burada yapılan çalışmaları ve kurulan stantları yerinde inceleyen Vali Çelik; öğrenci ve öğretmenlerden yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

-Vali Çelik: Gençlik ve Spor Buluşması Programına katıldı

 Hakkari İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen Gençlik ve Spor Buluşması Programına katılan Vali Ali Çelik ve beraberindekiler Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, şube müdürleri ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Vali çelik ve beraberindekiler, Gençlik ve Spor Buluşması Programına katılarak spor, kültür ve sanatla ilgilenen gençlerle ile bir araya gelip sohbet etti.

Vali Çelik, gençlerin sorularını cevaplayıp, talep ve beklentilerini dinleyerek  spor, kültür ve sanatla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı. İl Gençlik ve Spor  Müdürü Emin Yıldırım; düzenlenen programa teşrifleri ve gençlerimizin talep ve beklentilerini dinleyip, bilgi ve tecrübelerini onlarla paylaşması sebebiyle Vali Çelik’ e teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

f9dsadcx0aeogzl.jpgf9dsadexoaaeqks.jpgf9ela1rwgaaldqr.jpg


 

Bu haber toplam 996 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim