• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Vali Ali Çelik "Derecik ilçesine nitelikli hizmet verilecek"

Vali Ali Çelik "Derecik ilçesine nitelikli hizmet verilecek"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari'nin Derecik ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, yaşanan eksiklerin en kısa zamanda giderilerek Derecik’te vatandaşlarımıza daha nitelikli bir hizmet verilecek dedi.

Vali Çelik, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ve beraberindeki ilçe protokolü ile birlikte Derecik ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

 Vali Çelik, Derecik Devlet Hastanesi ziyaretinde Başhekim ve beraberindeki ekipten hastalar hakkında bilgiler alarak, hastane personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. Hastanede ihtiyaç duyulan konular ve eksikler hakkında bilgiler alan Vali Çelik, yaşanan eksiklerin en kısa zamanda giderilerek Derecik’te vatandaşlarımıza daha nitelikli bir hizmet verileceğini belirtti. Tedavi gören hastaları da ziyaret ederek sohbet eden Vali Çelik, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

Vali Ali Çelik ve beraberindekiler Derecik İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.  Vali Çelik, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek bir süre dersleriyle ilgili sohbet etti. Vali Çelik; “Hayat sizin, sürücüsü sizsiniz, direksiyonda siz olun. Disiplinli şekilde çalıştığınız her konuda, yeryüzündeki herkesten daha bilgili olursunuz.” diyerek öğrencilere çalışmalarıyla ilgili öğütler verdi ve başarılı olan, akademik ortalamasını yükselten öğrencilerimizin ödüllendirileceğinin de müjdesini verdi. 

Öğretmenler odasında, öğretmenlerle de bir araya gelerek hasbihal eden Vali Çelik, “öğrencileri hayata hazırlamak gibi önemli bir sorumluluğu taşıyorsunuz, sadece akademik başarı olarak değil iyi insan yetiştirmek gibi bir hedefle yetiştirmelisiniz.” diyerek, ilim nefesleriyle öğrencilerin başarılarına katkı sağlayan öğretmenlere, yaptıkları rehberlik ve gösterdikleri gayretler için teşekkür etti. 

Vali Çelik, ziyaret esnasında “Derecik ’in yeni bir ilçe olmasına karşın, özellikle eğitim alanında ihtiyaç duyulan konularda devletimizin imkânlarını seferber edip güçlendireceğiz ve Derecik, yeni yapılacak eğitim kurumları, öğretmenevi ve lojmanlarıyla eğitim konusunda nefes alarak başarı hikâyeleri yazacaktır.” dedi. Hakkarihabertv.com

ghg-wi6wqaaukqq.jpgghg-j-hwyaa4s0w.jpgghg-wi2xqaaazt9.jpg
 

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim