• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Vali Ali Çelik "“Hakkâri benzersiz bir şehir”

Vali Ali Çelik "“Hakkâri benzersiz bir şehir”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Vali Ali Çelik: Hakkâri’nin güzelliklerini daha fazla insanla paylaşmak istiyoruz. Hakkâri benzersiz bir şehir dedi.

Van Gölü Turizm sahibi Ebubekir Zirek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Çelik, Zirek’ten çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Hakkâri'nin turizm potansiyeline ve misafirperverliğine dikkat çeken Vali Çelik, şehrin güzelliklerinin daha geniş kitlelere duyurulması için yapılacak çalışmalara devletin imkanı dahilinde destek vereceğini kaydetti. 

Hakkâri'nin kış aylarında kayak merkeziyle, yaz aylarında ise tarihi ve doğal güzellikleriyle göz kamaştıran bir şehir olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Hakkâri, gerçekten benzersiz bir şehir. Dağları, gölleri ve şelaleleriyle muazzam bir güzelliğe sahip” dedi.

- “Hem şehri keşfedin hem de bu şehrin güzel insanlarını tanıyın”

Hakkâri'nin en değerli yanının ise halkının son derece yardımsever ve misafirperver olması olduğunun altını çizen Vali Çelik, “Bu şehirde çaldığınız her kapıda evini açan, sizi ailesinden biri gibi misafir eden insanlarla karşılaşırsınız. Bu gerçekten çok kıymetli. Bu yüzden herkes hem Hakkâri'mizi keşfetsin hem de bu şehrin güzel insanlarının sıcak bir sohbet eşliğinde bir bardak çayını içsin, sofralarına konuk olsun isterim” 

- “Hayranlığım kısa sürede arttı”

Hakkâri’ye hayranlığını da paylaşan Vali Çelik, “Göreve başlayalı kısa bir süre oldu ancak İller İdaresi Genel Müdürlüğüm döneminden hatırladığım Hakkâri'ye olan hayranlığım bu kısa sürede gördüklerim ve yaşadıklarımla birlikte daha da arttı.

Tek gayemiz, arzumuz bu güzelliklere sahip çıkmak ve layık olmak” ifadelerini kullandı. Ziyaret, Hakkâri'nin turizm potansiyelinin daha etkin ve verimli kullanılması için yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

f5g2fj8w8aavnnd.jpg
 

Bu haber toplam 730 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim