• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Vali Ali Çelik'ten "Karne mesajı"

Vali Ali Çelik'ten "Karne mesajı"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 2023-2024 eğiti-öğretim yılının birinci yılının tamamlanması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kıymetli öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz;

2023 – 2024 eğitim-öğretim yılı maratonunun ilk döneminin sona ermesi ile karne alma sevincini yaşayan tüm öğrencilerimizin heyecanını paylaşmaktayım.

Sevgili Öğrenciler;

Karneler, sizin eğitim – öğretim dönemindeki çaba ve çalışmalarınızı gösteren belgelerdir. Göstermiş olduğunuz başarılarınızın yanında başarısızlıklarınızda olacaktır. Ancak düzenli, disiplinli ve planlı bir çalışma ile başarısız olduğunuz konuları başarı ile taçlandırmakta yine sizlerin elindedir. Sizler, bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Unutmayın ki, eğitim- öğretim hayatında göstereceğiniz azim ve kararlılık, ülkemizi daha aydınlık yarınlara ulaştırma noktasında büyük önem taşımaktadr.

Kıymetli Öğretmenlerimiz;

Geleceğimizin umudu, yarınlarımızın teminatı öğrencilerimizin yetiştirilmesi noktasında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Ülkemizin geçmişten günümüze kadar gösterdiği gelişimin mimarı sizler ve sizlerin yetiştirmiş olduğu nesillerdir. Geleceğimizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak olan nesillerimizi de bundan sonraki süreçte aynı azim ve gayretle yetiştireceğinize inanıyorum. Yarıyıl tatilinizi aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmenizi diliyorum.

Değerli Velilerimiz;

Çocuklarımız, bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır ve ilk eğitimleri ailede başlamaktadır.  Çocuklarımızın başarıları kadar, başarısızlıkları da normal karşılanmalı ve karnelerin getirdiği sonuçlar ne olursa olsun yapıcı bir dille çocuklarımız ile iletişime geçerek onlara eksiklerinin giderilmesi için yardımcı olunmalıdır.

İyi bir karne almışlarsa bunun anlam ve değerini kavramalarına, kötü bir karne almışlarsa nerede hata yaptıkları, bu hataları düzeltme konusunda yalnız olmadıkları ve ailelerinin hep yanında olduğu çocuklarımıza hissettirilmelidir.

Birinci eğitim-öğretim dönemini başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi, onlara ışık olan öğretmenlerimizi ve fedakâr ailelerimizi tebrik ediyor ve ikinci döneme daha dinç başlayabilmeleri adına bu ara tatil döneminde dinlenmelerini, düzenli olarak kitap okumalarını, yağan karın ve Hakkâri’nin doğasının bol bol tadını çıkarmalarını tavsiye ederek, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum.

Hakkari Valisi Ali Çelik

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim