Vali Çelik Boğazköy’de İncelemelerde Bulundu

Kaynak:Hakkarihabertv

Şemdinli Boğazköy’de risk oluşturan kayalık alanın ıslah çalışmaları yerinde incelendi; gerekli adımlar planlandı.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Boğazköy’de, yerleşim yeri için risk oluşturan kayalık alanın ıslahına yönelik çalışmalar başlatıldı. AFAD, Çevre ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ekipleri ve vatandaşların katılımıyla bölgede incelemelerde bulunuldu.

Yetkililer, bölgede yapılması gereken çalışmaları yerinde planlayarak, olası risklerin önlenmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Boğazköy halkının misafirperverliğinden ve ilgisinden dolayı teşekkür eden yetkililer, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak bölge halkının güvenliğinin sağlanacağını ifade etti.

Boğazköy Kayalık Alan Islah Çalışmaları kapsamında, bölgedeki riskli kaya parçalarının temizlenmesi, güçlendirme ve güvenlik önlemlerinin artırılması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.