• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Vali Çelik “Dert dinledi talimat verdi"

Vali Çelik “Dert dinledi talimat verdi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin birçok noktasında dert dinlemeye devam ediyor. Hakkari Üniversitesi kampüsünde ziyaret eden Çelik, Hacı Bapir Camii inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Hakkari’ye atandığı günden beri hafta içi ve hafta sonlarını zamanının denetim ve vatandaşların sorun ve sıkıntıları ile dinlemekle geçiren Vali Ali Çelik, bu defa da Merzan mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

 Merzan Mahallesi Sakinleri; Vali Çelik’ e mahallelerinde doğalgaz ve içme suyu konusunda yaşadıkları sıkıntıları anlatarak kışın yolların kapandığını ve ulaşımda sorun yaşadıklarını söylediler.

Vali Çelik, vatandaşlarımızın dile getirdiği ve yerinde gözlemlediği sorunların çözümü noktasında gereğinin yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

-Vali Çelik’ten “Hacı Bapir Camii inşaatını bitirin”
  Vali Çelik Mahalle ziyaretlerinin ardından Hakkari Üniversitesinin kampüsünde yer alan Hacı Bapir Camii inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Üst katında 4-6 yaş grubuna yönelik kuran kursu, alt katında ise gençlik merkezi ve kütüphane yapılması projelendirilen 1600 kapasiteli ve 2024 yılında faaliyete geçmesi planlanan camii için Vali Çelik, camiinin kalan kısmının ve etrafındaki çevre düzenlemelerinin tamamlanması için yetkililere gerekli talimatları verdi.

Hakkari Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Camii inşaatından sonra Hakkari Üniversitesi Merkez Kütüphanesini ziyaret eden Vali Çelik, öğrencilerin ders çalışma salonlarını inceledi ve Kütüphane Müdürü Naci Tetik’ ten kütüphane ile ilgili bilgiler aldı.

Ders çalışmaya gelen öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, öğrencilerimize derslerinde başarılar diledi. Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi Kampüsü Yol Yapım Çalışmaları Vali Çelik; öğrencilerin üniversite kampüsüne rahat ulaşım sağlayabilmeleri için başlatılan üniversite yollarının çalışmalarını yerinde inceleyerek Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş’ ten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yol yapım çalışmalarının yanı sıra üniversiteye ulaşımı sağlayan belediye araçlarına ek olarak İl Özel İdaresi Müdürlüğünden ek araç görevlendirmesi talimatı veren Vali Çelik, öğrencilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için ilgili birimlere talimatlarını iletti. Hakkarihabertv.com

f8pryvdbcaa0gfq.jpgf8px99jbiaaanys.jpg
  

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim