• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Vali Çelik "Eğitim ailesi ile bir araya geldi"

Vali Çelik "Eğitim ailesi ile bir araya geldi"
Hakkari Vali Ali Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Hakkâri Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeğinde, Hakkari Eğitim Ailesi ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ve kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Çelik, Kur’an tilavetinin ardından, iftar öncesi öğretmenlere yönelik yaptığı hitabında: “Mübarek Ramazan ayında, bu güzel iftar sofrasında, siz değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Buna vesile olan İl Milli Eğitim Müdürümüze ve eğitim camiamıza şükranlarımı sunuyorum.

Ramazan Bayramı'yla birleşen bu tatil sürecinin, bir taraftan bedeni yorgunluğunuzu almasına, diğer taraftan da kutlu mesleğinize daha büyük bir şevkle bağlanmanıza vesile olmasını diliyor, tatilin ardından başlayacak olan eğitimin ilk gününde, yenilen heyecanınızla sizleri, kıymetli öğrencilerimizle bir arada görmeyi umuyorum.

Ailelerinizle beraber mutlu, verimli bir tatil ve huzurlu bir bayram geçirmeniz temennisiyle seyahat edecekler için kazasız belasız yolculuklar dilerken, burada olmayan meslektaşlarınıza da sizlerin aracılığıyla selamlarımı iletiyorum. İlimiz eğitimine sunduğunuz değerli katkılarınız için tekrardan teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olunuz,”dedi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz da mübarek Ramazan ayında, kendilerini yalnız bırakmayarak iftar sofralarını paylaşan Vali Çelik’e şükranlarını sunarak, eğitime ve eğitimcilere verdikleri değer ve desteklerin eğitim camiasının çalışma azmini artırdığını ve  Sayın Valinin himayelerinden her zaman güç aldıklarını vurguladı.

Yönetici ve öğretmenlere de hitap eden Müdür Yılmaz, evlatlarımızı yarına hazırlarken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ömrünü ve hayallerini bu ülkenin evlatlarına adayan maarif davamızın neferleri, değerli öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek Hakkari Eğitim Ailesinin Ramazan ayını ve önümüzdeki hafta idrak edilecek Ramazan Bayramlarını kutladı. 

Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin çaldığı tasavvuf müzikleri eşliğinde, Hakkari Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına; Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı Furkan Berber, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, kurum yöneticileri, idareci ve öğretmenler katıldı.

gkavcn2xmaahe8z.jpg

gkavcn7wqaaofac-001.jpggkavcn6xgaal-wn-001.jpg

Bu haber toplam 560 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim