• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 26 °C

Vali Çelik "Hakkari, güzel ama zor bir şehir"

Vali Çelik "Hakkari, güzel ama zor bir şehir"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sayın Ali Çelik, Hakkari, güzel ama zor bir şehir, daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için sizlerle beraber gayret göstereceğiz dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda, Cumhuriyetin 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, “Öğretmen Buluşmaları Programı” düzenlendi. 

Hakkari Öğretmen evinde düzenlenen programda, yeni eğitim- öğretim döneminde, Hakkari’ye atanan aday öğretmenler onuruna, akşam yemeği verildi. Programa; Vali Sayın Ali Çelik, Vali Yardımcıları; Sayın Furkan Berber, Sayın Buğra Karadağ, Sayın Tayyar Emre Mahmutoğlu,  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nurettin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kurum yöneticileri, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Hakan Taş ve basın temsilcileri, kurum, okul müdürleri ve Hakkari’ye yeni atanan aday öğretmenler katıldı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, tüm aday öğretmenlere hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, eğitimin asli unsuru öğretmenlerimizdir ve inşallah, Türkiye’mizin İkinci Yüzyılını da öğretmenlerimizle birlikte inşa edeceğiz,” vurgusunda bulundu.

 Öğretmenlere de seslenen İl Müdürü: “Bizim kültürümüz, bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum, cümlesini şiar edinir.

Bizler, tutum ve davranışlarımızla, bakışlarımızdaki ifademizle yavrularımıza, kendilerinin ne kadar değerli olduklarını hissettiremezsek, onları hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmemiz de mümkün olamayacaktır. Bizim mesleğimiz, sadece gelir elde etme ve sadece hayatımızı idame ettirebileceğimiz bir işin çok çok ötesindedir.

Bu kutsal eğitim yolculuğunda, siz değerli aday öğretmenlerimize, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir meslek hayatı diliyorum, ”dedi.

vali-5-003.jpg

- Vali Çelik "Hakkari, güzel ama zor bir şehir"

Akabinde öğretmenlere hitap eden Vali Ali Çelik, Ülkemizin birliği ve dirliğinin en önemli unsuru, eğitim ordusudur. Hepimizin dünyasında, mayasında sizlerin bir parçası var dedi.

Vali Çelik," Bizler, sizlerin limanlarına sığınarak kendimizi koruduk, kendimize yol bulduk, rota çizdik. Bu liman, bazen büyük fedakârlıklarla şehit edilen Şenay öğretmenin limanı oldu. Bazen bu liman, şehit edilen Şefik öğretmen, bazen Necmettin öğretmen oldu. Sizler de Hakkari’deki yavrularımıza, pozitif bilimin ışığında, azim, kararlılık ve iradenizle birer liman, birer ışık olacaksınız.

Hakkari, güzel ama zor bir şehir, daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için sizlerle beraber gayret göstereceğiz. Öncelik eğitimde olmak üzere ilimizin güzel bir seviyeye ulaşmasında, çok değerli emeklerinizin olacağına yürekten inanıyorum. Bu ulvi görevinizi yerine getirirken, her türlü talebinizde, bizler de yanınızda olacağız. İlimizde, iyiliği büyütelim ve iyilik biriktirelim. Rabbim, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Sizlere, başarılar diliyorum,” dedi.
 Haber: Feyzullah Taş

vali-1-068.jpgvali-2-061.jpgvali-3-041.jpgvali-4-018.jpg

Bu haber toplam 2763 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim