• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Vali Çelik "Hakkari’de Güven ve Huzur Var"

Vali Çelik "Hakkari’de Güven ve Huzur Var"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari, birçok alanda insanların hem gündelik, hem sosyal, hem ekonomik yaşamının iyileştiği, herhangi bir sıkıntının olmadığı, belki de Türkiye’ nin en huzurlu şehirlerinden bir tanesi oldu dedi.

Vali Ali Çelik, kentte 12 kilometre mesafede bulunan 2 bin 800 rakımlı Mergabütan Kayak Merkezinde hafta sonunda karın keyfini çıkarmaya gelen kayaksever vatandaşlarla bir araya geldi.

 Vatandaşlar Vali Çelik’e Mergabütan Kayak Merkezinin özellikle kış aylarında Hakkari’de keyifli vakit geçirebilecekleri en iyi yerlerden birisi olduğunu söyleyerek beğeni ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Burada TRT Televizyonuna açıklamada bulunan Vali Çelik ‘’ Bugün burada kar kalitesiyle kayak sporuyla ilgilenen insanların birinci dereceden haz alacakları bir ortam var. 10 km’ye ulaşan 5 tane ayrı pistimiz var. Hem teleferik, hem telesiyej, hem yürüyen bantla mekanik tesisatlarımızda burada’’ dedi.

Vali Çelik," Hakkari, birçok alanda insanların hem gündelik, hem sosyal, hem ekonomik yaşamının iyileştiği, herhangi bir sıkıntının olmadığı, belki de Türkiye’ nin en huzurlu şehirlerinden bir tanesi oldu.

Adli suçlar olarak nitelendirebileceğimiz suçlar açısından da  Türkiye’nin en güvenli, en huzurlu, 24 saat her noktasına kolayca seyahat edebileceğiniz, herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız bir şehir.‘ ’Bütün  Doğa Severleri, Macera Tutkunları ve Adrenalin Severleri Hakkari’ye Davet Ediyoruz.

Hakkari’nin ayrıca dağcılık ve trekking başta olmak üzere, adrenalin ve doğa sporları ile ilgilenen insanlar için bir çok imkanların olduğunu, bu alanlarda aktivite yapmak için muazzam, inanılmaz bir doğası ve ambiyansı olan bir şehir olduğunu söyleyen Vali Çelik, bütün doğa severleri, macera tutkunlarını ve adrenalin severleri Hakkari’ye davet ediyoruz. Hakkarihabertv.com

kayak-3-007.jpgkayak-1-013.jpg


 

Bu haber toplam 1308 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim