Vali Çelik, kazan vadisinde

Vali Çelik, kazan vadisinde

Kaynak:Feyzullah Taş

Hakkari Valisi Çelik, beraberindeki heyet ile Çukurca İlçesinde bulunan Kazan Vadisi güzergahında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmaların geldiği aşamalar hakkında bilgiler aldı.

Toplamda 24 km’lik yol genişletme, yol seviyesi yükseltme ve asfalt çalışmalarının planlandığı projede, bu yıl içerisinde 8 km’lik BSK sıcak asfalt yapımının tamamlandığı ve yol çalışmalarının tamamının 3 yıl içerisinde bitirilmesinin planladığı belirtildi.

Vali Çelik, incelemelerinin ardından; devam eden yol çalışmalarının hızlandırılarak bir an önce tamamlanması ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için ilgili birimlere talimatlarını ileterek, görevlilere de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yol incelmesinde bulunan Kazan Köyü Muhtarı ile vatandaşlarımız da yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Ali Çelik’e teşekkürlerini ilettiler.

Vali Çelik'e ilçe kaymakamı ve belediye başkanı eşlik etti.

gyf-esqx0aaon-0.jpeg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.