• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C

Vali Çelik" Mahalle sakinlerinin ayağına gitti"

Vali Çelik" Mahalle sakinlerinin ayağına gitti"
Hakkari'ye atandığı günden beri halkın ayağına giden Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in hafta sonu durağı Keklinpınar, Medrese ve Bağlar Mahalleleri oldu.
 
 İl merkezi, ilçe, belde, köy ve mezralarda ziyaretlerde bulunan, akabinde makamında binlerce kişiyi ağırlayan ve ağırlamaya devam eden Vali Ali Çelik, kendin değişik mahallelerindeki ziyaretlerini sürdürüyor.
 
Hafta sonu dinlemeyen Vali Çelik, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ile birlikte Keklikpınar Mahallesine giderek vatandaşlar ile görüşüp mahallenin sorunlarını yerinde dinledi.
 
Vali Çelik, Keklikpınar Mahallesi Bayram Çallı Caddesinde bulunan,  heyelan sonucu çöken ve cumartesi günü yapımına başlanan duvarın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Müteahhit İmran Ronay Azizoğlu’ndan hafriyat çalışmalarının devam ettiği ve pazartesi günü duvarın örülme işlemine başlanacağı bilgisini alan Vali Çelik, çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.
 
Keklikpınar Mahallesindeki vatandaşların 600 metrelik doğalgaz hattı talepleri üzerine bölgede incelemelerde bulunan Vali Çelik; CBS Uzmanı Nihat Akdoğan’ dan 1 kilometre ek yatırımın 300 metresinin tamamlandığı kalan 700 metrenin ise bu hafta içerisinde çalışmalarının devam edeceğinin, vatandaşların ek 600 metre talebinin ise mevsim şartları el verirse projenin 2023 yılında tamamlanacağı, aksi halde 2024 yılı yatırım programında değerlendirileceği bilgilerini aldı. Vali Çelik, 700 metrelik doğalgaz hattı çalışmasının bir an önce tamamlanması için çalışmalara hız verilmesini söyledi.
 
incelemeler esnasında Nahide Öner isimli engelli vatandaşımızın engelli yatağına ihtiyacı olduğunu bildirmesi üzerine Vali Çelik; İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara’ yı arayarak, vatandaşın engelli yatağı ihtiyacının bir an önce karşılanması yönünde talimat verdi. Bayram Çallı Caddesinde vatandaşımız Hasan Sever’in daveti üzerine vatandaşın evine misafir olan Vali Çelik, vatandaşın ve mahalle sakinlerinin Aile Sağlığı Merkezi, ulaşım, asfalt gibi sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu. Vali Çelik, kurumlarımız ile iş birliği içerisinde, devletimizin imkanları ölçüsünde, el birliğiyle sorunlarımızın üstesinden gelerek taleplerin yerine getirileceğini söyledi.
 
 - Vali Çelik Medrese Mahallesi taleplerini yerinde inceledi
  Vali  Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Medrese Mahallesine giderek vatandaşların taleplerini ve mahallenin sorunlarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ve Medrese Mahalle Muhtarı Cabbar Aydın; Vali Çelik' e mahallelerinde bulunan imar yolu ve doğalgaz sorununu dile getirdi. Vali Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek’ e mahallenin imar yolu sorunun çözülmesi yönünde talimat verdi. CBS Uzmanı Nihat Akdoğan' a ise imar yolu sorunun çözümü akabinde doğalgaz sorunun yatırım planına alınmasını söyledi.
 
 -Vali Çelik, tandır başında bulunan kadınları ziyaret etti
  Bağlar Mahallesinde tandır ekmeği pişiren kadınları da ziyaret eden Vali Çelik, kadınların ikram ettiği lavaş ekmeğini yedi. Vali Çelik sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir.” Paylaştıkça azalıyor acılar, paylaştıkça artıyor sevinçler..." ifadelerine yer verdi.
  Hakkarihabertv.com
1-904.jpgf-gnuv-xmaahuzm.jpgf-gnuwcwwaacio.jpg
 
Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim