• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Vali Çelik, öğretmenlerle yemekte bir araya geldi

Vali Çelik, öğretmenlerle yemekte bir araya geldi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğretmenler günü kutlama yemeği organize edildi.

Hakkari Öğretmenevi’nde düzenlenen programda, merkez ve ilçelerden gelen eğitim yöneticilerine ve öğretmenlere akşam yemeği verildi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, tüm aday öğretmenlere hoş geldiniz diyerek başladığı açılış konuşmasında: “Bu büyük gün, yalnız öğretmenlerimizin günü değil, ülkemizin günüdür. Çünkü bir toplum, öğretmeni kadar güçlüdür. Öğretmene değer verildiği sürece o ülkeye de değer verilir,” vurgusunda bulunarak konuşmasına şöyle devam etti: 

 “Öğretmenlik mesleği, bıçak sırtı gibi riskli bir meslektir. Çünkü biz öğretmenler, yaptıklarımızdan da, yapmadıklarımızdan da sorumluyuz. Bu anlamda, eğer ortada bir başarı varsa bu başarı, biz öğretmenlerin  hikayesidir; ancak bir başarısızlık varsa o da bizlerin olacaktır. Bu anlamda, ulvi mesleğimizin ne kadar zor olduğunun farkında olmalıyız.

Biz eğitimciler, yaşamımız boyunca yüreğimizin ve beynimizin renkleriyle öğrencilerimizin hayatlarını boyadık. Biliyoruz ki cennet vatanımızı bir adım ileri taşıyan ve taşıyacak her kim var ise mutlaka bir öğretmenin atölyesinden geçmiş ya da geçecektir. Şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize, Allah’tan rahmet diler, öğretmenler gününüzü tebrik ederim,” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı. 

- Vali Çelik'i duygulandıran sürpriz 
İl Müdürü Nurettin Yılmaz: Şimdi, slayt perdesine yansıtacağımız görüntülerde, çok değerli Necmettin ve Yalçın öğretmenlerimizin atölyesinden geçen çok başarılı bir öğrencinin başarı hikayesiyle sizleri baş başa bırakıyorum,” diyerek, Vali Ali Çelik' in öğretmenlerinden; Necmettin Kurder ve Yalçın Kalay’ın görüntüleri perdeye yansıtıldı. Vali  Çelik, öğretmeninin kendisiyle ilgili sözleri karşısında, duygulu anlar yaşadı.

 Akabinde, öğretmenleri selamlayarak hitaplarına başlayan Vali Ali Çelik: “Çocuklarımızı yarına hazırlarken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ömrünü ve hayallerini bu ülkenin evlatlarına adayan, maarif davamızın neferleri, gelecekteki ülke fotoğrafının hazırlayıcıları öğretmenlerimiz, gök kubbemizde asılı, bilgi hûzmeleridir,” dedi.

 Valilik tarafından çekilen kısa bir video gösteriminin ardından, bir öğretmen tarafından seslendirilen ve minik öğrencilerin sergilediği, “Dünyanın Bütün Çiçekleri” adlı mini bir piyes sahnelendi.

 Programın sonunda, Vali Sayın Ali Çelik, yemeğe katılan tüm öğretmenlere, öğretmenler günü anısına hediye takdiminde bulundu. 

  Programa;  AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Vali Yardımcıları; Sayın Furkan Berber, Buğra Karadağ, S Tayyar Emre Mahmutoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Harun Ünlüsoy, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nurettin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yöneticileri, kurum/ okul müdürleri, öğretmenler ve basın temsilcileri katıldı.Hakkarihabertv.com

vali-celik-004.jpgd370eb64-acc8-4714-8ac9-363ef504d158.jpged52c495-4a83-4744-b6cb-94cb48a4ff50.jpg

 

Bu haber toplam 1102 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim