• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 26 °C

Vali Çelik "Pazar Gününü" vatandaşlara ayırdı

Vali Çelik "Pazar Gününü" vatandaşlara ayırdı
Son valiler Kararnamesi ile Hakkari Valiliği ve Belediye Başkan Vekilliği görevine atanan Vali Ali Çelik Pazar gününü vatandaşlara ayırdı.

Göreve başladığı ilk günden itibaren halkla yakın temasını sürdüren Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, pazar günü mesaisinde, vatandaşları makamında misafir etti.

5 dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını yapan - İş Adamı Ahmet Şen, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik' i makamında ziyaret etti. Beş dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan Ahmet Şen, Vali Çelik' e hayırlı olsun dileklerini ileterek geçmişte yapmış olduğu projeler hakkında bilgi verdi.

Hakkari için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, Ahmet Şen' e iş hayatında başarılarının devamını diledi.​

23446.jpg

Ölmez Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ölmez ve Şirket Ceo' su Azad Ölmez Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik' i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Çelik, İsmet Ölmez ve Azad Ölmez' e yapmış oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş hayatında başarılar diledi.

Resim

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Kanaat Önderi İdris Öner, İpek Mahalle Muhtarı Murat Balin, Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yıldırım, Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’ i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Hakkari’nin genel durumu hakkında fikir alış verişi yapılan görüşme sonrası Vali Çelik, misafirlerine geçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Resim

Hakkarili kanaat önderi Orhan Piruzbeyoğlu, Sayın Valimiz Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, Orhan Piruzbeyoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Resim

Genel İş Sendikası Hakkari Şube Başkanı Abdülhaluk Duran ve Şube Yöneticisi Kemal Tan Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan ziyarette sendika faaliyetleri ve çalışma alanları ile ilgili sohbet gerçekleşti. Vali Çelik, gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletti.

Resim

Hakkari Evi İşletmecisi ve Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek ve Antrenör Ahmet Önal Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’ i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Hakkari Spor ve kadınlarımızın spora teşvik edilmesi ile ilgili fikir alışverişi yapılan toplantı sonrası Vali Çelik, misafirine geçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Resim

Korucular Dernek Başkanı Sadi Özatak, Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı ve Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Emrullah Kaya, Merkez Korucu Başkanı ve Uzundere Köy Muhtarı; Nebi Gültekin, Merkez Korucu Başı Burhan Erit ve Nurettin Hayva, Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’ i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Güvenlik konuları ile ilgili görüşme yapılan ziyaret akabinde Vali Çelik, misafirlerine geçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Resim

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim