• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Çelik "Şehir içi otobüs hatlarının geliştireceğiz"

Vali Çelik "Şehir içi otobüs hatlarının geliştireceğiz"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Beledisine ait 6 adet daha otobüs alınarak şehir içi otobüs hatlarının genişletileceğini söyledi.

Vali Ali Çelik, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde Köy ve Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldi. Vali Ali Çelik, 19 Ekim Muhtarlar Günü programı kapsamında Hakkari Öğretmenevi teras katında yer alan Meftun-u Hayal Restaurant ve Cafede düzenlenen yemek programına katılarak 52 köy ve mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Yemeğe; Vali Ali Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcıları Buğra Karadağ, Tayyar Emre Mahmutoğlu, Furkan Berber, Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Zibek, Ayhan Tunç, Abdulmecit Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Müdürü Maksut Kaya, İl Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Adil Demir ve Hakkari ilinde görev yapan 52 köy ve mahalle muhtarı katıldı.

"İdarelerimizin temel taşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü' nü kutluyorum." Muhtarlarımızın, devletimizin; mahalle ve köylerimizdeki kurumsal temsilcisi olarak, vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmekte olduğunu söyleyen Vali Çelik, gerek milletimizin gerekse devletimizin temsilcisi olarak önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek ‘’ İdarelerimizin temel taşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü' nü kutluyorum’’ dedi.

Daha güzel bir Hakkari için elimden geleni yapmaya devam edeceğim." Yemeğe katılım sağlayan muhtarlarımız; Valimiz Ali Çelik’ e köy ve mahallelerinde yaşanan su, ulaşım, asfalt, kanalizasyon ve doğalgaz sıkıntılarını dile getirerek vatandaşlarımızın taleplerini ilettiler.

Vali Çelik, su sorunu ile ilgili proje ve taslak çalışmalarının devam ettiğini, önümüzdeki yıl içme suyu sorununu bitirmeyi hedeflediklerini, bir yıl sonra Hakkari Merkez’ de bulunan tüm mahallelerimizdeki hanelere doğalgaz hizmetinin sorunsuz olarak geleceğini, Hakkari Beledisine ait 6 adet daha otobüs alınarak şehir içi otobüs hatlarının genişletileceğini, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini yerinde gözlemleyerek, sorunların giderilmesi noktasında kurumlarımız ile işbirliği içerisinde, daha güzel bir Hakkari için elinden geleni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyledi. Hakkarihabertv.com

f8zzx-uxgaazwqr.jpgf8zzx-vxeaamduf.jpg

Bu haber toplam 1327 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim