• BIST 8889.45
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Çelik "Üçüncü defa Ankara'ya çıkarma yaptı"

Vali Çelik "Üçüncü defa Ankara'ya çıkarma yaptı"
Hakkari Valisi Ali Çelik, ilde yapılacak olan yatırımları görüşmek üzere üçüncü defa Ankara'ya çıkarma yaptı.

Vali Çelik, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Dr. Hüseyin Keskin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin ile görüştü.

Hakkari'de göreve başladığı günden beri merkez, ilçe, belde, köy ve mezraları ziyaret ederek, buralardaki sorun ve sıkıntıları yerinde tespit eden ve vatandaşların evine konuk olan Vali Ali Çelik, Ankara'da başlatmış olduğu ziyaretleri de sürdürüyor. 19 Eylül 2023 tarihinde Hakkari'nin sorunları ve çözümlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatıran Vali Ali Çelik, üçüncü defa Ankara'ya çıkarma yaptı.

Vali Ali Çelik, AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ile birlikte ilde yapılacak olan yatırımları görüşmek üzere Ankara'daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Çelik, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Dr. Hüseyin Keskin’e ziyaret gerçekleştirdi. Hakkâri Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanı uçuş sorunlarının ve çözümlerinin ele alındığı ziyarette, Hakkari’ye yapılması planlanan yeni yatırım ve projeler ile mevcut tesislerin iyileştirilmesi hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı. Vali Çelik, desteklerinden dolayı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Dr. Hüseyin Keskin’e teşekkürlerini iletti.

Vali Çelik ve Başkan Kaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’da makamında ziyaret ettiler. Hakkari’nin turizm sektöründe ki gelişimi için planlanan çalışmaların ele alındığı ziyarette, Zeynel Bey Medresesinin restorasyonu ile Hakkari’nin Merkez, Derecik ve Yüksekova ilçelerinde yapımı devam eden projeler ele alındı.  Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu’ya ziyaret eden Vali Çelik,
Hakkari Merkez ve Yüksekova Halk Kütüphanelerinin yapım süreçleri görüşüldü. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’i  ziyaret eden Vali Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Hakkari için planlanan gençlik ve spor yatırımları ile mevcut tesislerin durumu hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapılan ziyarette, Yüksekova kapalı spor salonu, Şemdinli gençlik merkezi, Hakkari Merkeze yapılacak spor salonları ile Mergabütan Kayak Merkezi pist aydınlatması gibi çalışmalar ele alındı. Vali Çelik, desteklerinden dolayı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’e teşekkürlerini iletti.

HABER: FEYZULAH TAŞ

go1rpcdwkaacc2n.jpggo1sctuxoaafank.jpg
 

Bu haber toplam 1489 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim