• BIST 10471.32
  • Altın 2460.332
  • Dolar 32.7437
  • Euro 35.0291
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Vali Çelik, Üniversite mezuniyet törenine katıldı

Vali Çelik, Üniversite mezuniyet törenine katıldı
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte; Hakkâri Üniversitesi 2023-2024 Yılı mezuniyet törenine katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Vali Çelik’in konuşmaları ardından belge takdimi, kep atma töreni ve müzik dinletisi ile son buldu.
 
Törendeki konuşmasına ‘’ Sevgili öğrenciler ve onların çok kıymetli aileleri, değerli akademisyenlerimiz, hocalarımız, kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler, bu gün güzel bir vesileyle yaklaşık 1400 e yakın öğrencimizin hayatlarının en önemli anlarından birinin içinde yani mezuniyet töreni vesilesiyle sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
 
Bu mutlu gününüzde sevincinize ortak olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayım. ‘’ Sözleriyle başlayan Çelik, ‘’ Bugün başarı ile mezun olan bu zor yolculukta diplomayı almaya hak kazanan tüm gençlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.
 
Evlatlarını yalnız bırakmayan onlara hep destek olan tüm velilere de şükranlarımı sunuyorum. Yeni başlayacak bu yolda; burada edindiğiniz hem mesleki, hem eğitim, hem ahlak, hem erdem, hem de size ait olan tüm değerler ile artık Hakkâri Üniversitesi mezunu olarak, birey olarak Hakkâri Üniversitesinin anlamlı bir şekilde kabul görmesinin bir temsilcisi oldunuz.
 
Hepiniz gönüllü birer elçi olarak ülkemizin her noktasında inşallah güzel görevler ve vazifeler yapacaksınız. Bu anlamda da sizlerin başarıları ve yapmış olduğunuz hizmetler sizinle aynı yoldan geçecek diğer öğrencilerimize, kardeşlerimize ışık olacak.
 
Sizin aydınlattığınız yolda yürümek isteyen insanların sayısı da artacak. Ben şimdiden bu yolda, yeni başlayacağınız hayat yolunda hepinize başarılar diliyorum.
 
Burada edindiğiniz bilgi, beceri ve erdemlerle hayatta önünüze çıkacak tüm zorlukları aydınlatma iradesine de sahip olduğunuzdan eminim. Rabbim önünüzdeki zorlukları kolay etsin, her şey gönlünüzce olsun. Teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun diliyorum sağ olun. ‘’ Dedi.
gowc4wqxoaa6otb.jpg
niversite-2.jpgniversite-3.jpgniversite-4.jpgniversite-6.jpguniversite-5.jpg
Bu haber toplam 1265 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim