Vali Çelik ve Zeydin Kaya’dan Bakan Yumaklı’ya ziyaret
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Hakkâri Valisi Ali Çelik, AK Parti Hakkâri İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Hakkâri’de yürütülen tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile kırsal kalkınmaya yönelik projeler ele alındı.
Vali Çelik, görüşmede vatandaşların tarım ve hayvancılık alanındaki talep ve beklentilerini Bakan Yumaklı’ya ileterek, tarımın Hakkâri’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasındaki önemine vurgu yaptı. Bakanlık desteklerinin il için önemli katkılar sunduğunu belirten Çelik, Bakan Yumaklı’ya ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Çelik ve İl Başkanı Kaya, temasları kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi. Görüşmede Hakkâri genelinde devam eden içme suyu, taşkın koruma ve sulama projeleri değerlendirilirken, planlanan yeni yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretin ardından Vali Çelik, Hakkâri’ye sağlanan destekler dolayısıyla Genel Müdür Balta’ya teşekkürlerini iletti. Haber: Hakkarihabertv.com/Haber Merkezi