• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Vali Çelik'in Ankara temasları sürüyor

Vali Çelik'in Ankara temasları sürüyor
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik Başkanlığındaki Hakkari heyeti Ankara temasları kapsamında Gençlik Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ticaret ile Tarım ve Orman Bakan yardımcıları ile görüştü.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Hakkari II Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte Ankara'daki temaslarına devam ediyor.

Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak'ı makamında ziyaret eden Vali Çelik başkanlığındaki Hakkari heyetinin talepleri arasında gümrük kapıları üzerinden ilerleyen ticaret faaliyetlerinin geliştirilmesi ve vatandaşların talepleri vardı.

Valiliğin internet sayfasında yer alan bilgiye göre, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu'nun da katıldığı ziyarette, Hakkari'den İran'a açılan Esendere ile Irak'a açılan Üzümlü ve Derecik Umurlu Gümrük Sınır Kapılarında yaşanan sıkıntılar ve sınır kapıları üzerinden gerçekleştirilen ticaret ağlarımızın gelişmesi için yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Vali Ali Çelik, görüşme sonrasında Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak'a kabulleri için şükranlarını iletti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki'yi de ziyaret eden Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentte kullanıma elverişli orman arazilerinin 2B arazi kapsamına alınarak tarım arazilerimizin alanının genişletilmesi noktasında yapılması gerekenler ve vatandaşların taleplerini iletti.

Hakkari İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya'nın da yer aldığı ziyarete Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu da eşlik etti.

Vali Çelik, kentin sorularının çözümü notasında göstermiş olduğu ilgiden dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki' ye teşekkürlerini iletti.

Millî Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu'nun eşlik ettiği Hakkari heyeti Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak'ı da ziyaret ettik. Ziyarette Hakkari'deki spor kulüplerinin desteklenmesi ve spor alanındaki yatırımlar ele alındı.

Resim

Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim