• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Vali Çelik'ten "Cumhuriyet bayramı mesajı"

Vali Çelik'ten "Cumhuriyet bayramı mesajı"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Ali Çelik, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü, İstiklâl Harbi’nde Kazım Karabekir Paşamıza yoldaş olmuş, dağların başkenti, misafirperverliğin merkezi, serhat şehrimiz Hakkâri’de, siz değerli hemşehrilerimle kutlamanın gururunu, onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum dedi.

Vali Çelik mesajının devamında, "29 Ekim 1923, bizim için yalnızca bir tarih değil; bağımsızlık sevdamızın, tükenmez umudumuzun, benzersiz birlik ve beraberliğimizin somutlaştığı dönüm noktasıdır. Cumhuriyet; Türk milletinin en haklı, en insani, en onurlu mücadelesini büyük zaferle taçlandırdığı ve sonsuza kadar milli iradenin üzerinde hiçbir gücü tanımayacak bir geleceğin temellerini attığı gündür.

100 yıl önce bağımsızlık sevdasıyla atılan bu cesur adım sayesinde bugün Ortadoğu yangın yeriyken biz yine ayaktayız. Bugün; biz yine bağımsız, kararlı, güçlü ve umut doluyuz.

Bu topraklarda yaşayan her bir nefes bağımsızlık yolculuğumuzun vazgeçilmez birer parçasıdır. Yüz yıllık cumhuriyetimizde daima omuz omuza verdik, zorlukları birlikte aştık, sevinçleri birlikte paylaştık. Bizler, cennet vatanımızın her bir köşesinde, cumhuriyetimizin değerlerine sarılmış birer çınar ağacı olarak hep birlikte büyüyoruz.

Farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul eden, hoşgörü ve adalet temelinde yükselen, kimsesizlerin kimsesi olan cumhuriyetimizin evlatları olarak, bu güzel coğrafyada, farklı renklerde açan çiçekler gibi birlikte var olmanın güzelliğini yaşıyoruz. Birlikte güçlüyüz, birlikte büyük hayaller kuruyoruz ve birlikte geleceğe yürüyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde, bize emanet edilen bu kutlu mirası daha da ileriye taşımak için hep birlikte çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu cennet toprakları vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Hakkâri’min her bir köşesinde yaşayan güzel insanlara ve tüm Türkiye'ye en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nızı yürekten kutluyorum.

Milletinle ve bayrağınla sen çok yaşa!

Maziden atiye nice yüz yıllara"

 

Bu haber toplam 408 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim