• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Vali Kalkan'dan Keskin'e ziyaret

Vali Kalkan'dan Keskin'e ziyaret
Hakkâri Valisi Necmettin Kalkan, Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin'i makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.
Vali Necmettin Kalkan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Yüce, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte Durankaya beldesine gelerek, 30 Mart'ta yapılan seçimleri bağımsız aday olarak kazanan Fatih Keskin'i makamında ziyaret etti. Belediye önünde Başkan Keskin ve belde halkı tarafından karşılanan Vali Kalkan, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.
 
Vali Kalkan, daha sonra belediyeye geçerek Başkan Keskin'e ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunarak bir süre görüştü. Burada konuşan Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin, Vali Kalkan ve beraberindekilerin beldelerine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Belde olarak içinde bulundukları sorun ve sıkıntıları dile getiren Keskin, yaklaşık 7 bin nüfusu bulunan beldelerinin 7 muhtarlık ve 22 yerleşim biriminden oluştuğunu söyledi. Keskin, "Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sayın Valim, beldemizde lise olmadığı için öğrenciler kilometrelerce uzaklıkta bulunan il merkezine giderek eğitimlerini sürdürmek zorunda kalıyor.
 
Belde sakinleri sulama suyu konusunda sıkıntı yaşıyor. Yollarımız bozuk, beldemizde kanalizasyon şebekesi ve taziye evi yok. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz'' dedi
 
Belde halkı ise, yolların asfaltlanmasını isteyerek, beldelerine bir taziye evi, Kur'an kursu ve öğrencilerin boş vakitlerini geçirebilecekleri bir kütüphane ve semt sahası yapılmasını istediler. Vali Necmettin Kalkan da, Belediye Başkanı Fatih Keskin'e ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunmak üzere beldeyi ziyaret ettiklerini söyledi.
 
Kalkan, “Ziyaret kapsamında siz belde halkının da sıkıntı ve taleplerini dinlemek istedim. Geçen yıl sonbahar ayında da beldenize gelerek sizlerin pek çoğuyla bir araya gelmiştik. O gün pek çok şeyi ifade ederken birlik ve beraberliğinizi de bozmayın demiştim. O günden bugüne Durankaya birlik beraberliğini bozmuyor.
 
İnşallah bu huzur ve güven ortamının devamıyla da kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ilimizin diğer köy ve beldelerine nasıl ki çözüm üretiyorsak Durankaya'nın sorunlarına da eğilerek çözüm bulacağız. Ama bütün bunların sağlanması elbette ki sağlanan bu huzur ve güven ortamının devamıyla alakalıdır. Durankaya beldesinde yaşayan vatandaşlarımız ve bu civardaki köylerimiz huzur ve güven ortamının tesisinde ciddi katkı sağlıyorlar.
 
Ben belediye başkanımıza, muhtarlarımıza, imamlarımıza, buranın ileri gelenlerine, korucularımıza bu huzur ortamını sağladıkları için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu huzur ortamı devam eder. Her şeyin başı huzur, güven ve istikrar ortamının devam etmesidir. Dile getirdiğiniz sıkıntı ve taleplerinizi imkanlarımız dahilinde çözerek, Durankaya beldesine gereken hizmeti vereceğiz.
 
Hakkâri Valiliği olarak ildeki genel yönetimin taşradaki kuruluşları olarak Durankaya'daki vatandaşlarımızın hizmetlerinin ifası konusunda belediyemize yardımcı olacağımızı burada bir kez daha ifade ediyorum. Dile getirdiğiniz sıkıntıları imkanlarımız dahilinde zamanla çözeceğiz'' şeklinde konuştu. Belediye ziyaretinin ardından beldede bulunan jandarma karakoluna geçen Vali Kalkan, burada görevli askerlerle bir süre görüştü. Kaynak: Hakkari valiliği web sitesi..
 
fatih-keskin-1.jpg
 
fatih-keskin-2.20140515102143.jpg
 
fatih-keskin-4.jpg
Bu haber toplam 5514 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim