• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Vali Necmettin Kalkan görevine başladı

Vali Necmettin Kalkan görevine başladı
Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği’nden Hakkari Valiliği’e atanan Necmettin Kalkan, kente gelerek görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imzaladığı kararnameyle Artvin Valiliği’nden Hakkari Valiliği’ne atanan Vali Necmettin Kalkan, bugün itibariyle kentte gelerek görevine başladı.

Güvenlik önlemlerinin alındığı Hakkari Valiliği binası gelen Vali Kalkan, tören mangasını selamladı. Vali yardımcıları ve ildeki kamu kurumlarının temsilcileri tarafından karşılanan Vali Necmettin Kalkan, buradan makamına geçti.

Vali Kalkan, bölgeye yabancı olmadığını, daha önce Van’da vali yardımcılığı görevini yaptığını belirtti. Kalkan, “Bölgeye ve bu coğrafyaya yabancı değilim. Daha önce üç yıl süreyle Van Vali Yardımcılığı, iki yıl süreyle de Sason Kaymakamlığı görevlerim oldu. Mesleğimin beşinci yılında Hakkari Valiliği’ne başlamak kısmet oldu.

Artvin Valiliği görevinden yine Türkiye’nin doğusunda bir göreve bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. O günden bugüne gözlemlerim oldu ki birkaç sefer daha gelmiştim, Van Vali Yardımcılığı yaptığım sırada. Güzel değişim ve dönüşüm olmuş, özellikle son 10 yıl içerisinde. Ulaşım ve altyapı çalışmalarında baya bir gelişme var.

Temennimiz bu çalışmaların süratle sonuçlanması. Açılmış olan bölgedeki sınır kapısının ve kararı çıkan diğer iki sınır kapının da bir an önce hayata geçirilmesidir. Yüksekova Havaalanı bu bölge için çok önemli. Bir an önce tamamlanıp Şırnak’ta olduğu gibi bölgemiz insanının hizmetine sunulması temel hedeflerimiz olacaktır.

Görev sürem içerisinde bütün çaba ve gayretim Hakkari’nin yaşam standardını yükseltmek olacak. Buradaki bütün kamu görevlisi arkadaşlarımızla diyalog içerisinde çalışmaları yürüteceğimizi düşünüyorum. Basının da bu anlamda bizim sesimiz olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Hakkari halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi. Haber: Çetin Alpsar (İHA)

normal.20130829102359.jpg

 

Bu haber toplam 4275 defa okunmuştur
  • Yorumlar 23
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim