VALİ TÜRKER 10 YARALI VAR DEDİ

VALİ TÜRKER 10 YARALI VAR DEDİ
Hakkari Valisi Muammer Türker, çıkan olaylarda 6 polis ile 3 vatandaşın yaralandığını belirterek 7 kişinin ise gözaltına alındığı söyledi.
Bugün öğle saatlerinde çıkan olaylarla ilgili bir açıklama yapan Vali Muammer Türker,”Olaylarda 6 polis yaralanmıştır. Bir çocukla beraber 3 vatandaşımız' da yaralı. Hakkari'de 7 kişi gözaltına alınırken Yüksekova ilçesinde ise 2 kişi gözaltına alınmıştır. Ayrıca Yüksekova'da dereye düşen bir çocuk ise polisler tarafından sağ olarak kurtarılmıştır” dedi. Bir çocuğun yerden sürüklenmesi ve annesi ile birlikte tartaklanması ile ilgili soruya ise Türker, eğer ortada böyle bir durum varsa gereğinin yapılacağını söyledi.(Hakkarihabertv.com)

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.