• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Vali Türker yaralıları ziyaret etti

Vali Türker yaralıları ziyaret etti
Hakkari Valisi Muammer Türker ve beraberindekiler Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Sabah saatlerinde ilk olarak patlamanın yaşandığı Bulvar Caddesi önündeki iş merkezine giden Vali Türker, İl Sağlık Müdürü Dr. Onur, komutanlar ve emniyet yetkilileri burada esnafa geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonda hastaneye gittiler.

 

 Yoğun bakım ünitesinde bulunan yaralılarla bir süre sohbet eden Vali Türker, olayı nefretle kınadıklarını belirterek, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastanede basın mensuplarına açıklamada bulunan Türker, meydana gelen patlanmada 3 polis toplam 27 kişinin yaralandığını, bunarlın bir kısmının taburcu olduğunu 16 kişinin ise halen tedavi altında bulunduğunu ifade ederek 4 kişinin ise ameliyata alınacağını söyledi.

 

 Türker,""Dün akşam şehir merkezinde polis servis aracını geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamanın olduğu yeri gördük ve esnafa ada geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Patlama insanların yoğun olduğu bir yerde oldu. Patlamada 3 polis hafif şekilde yaralandı ve tedavisinden sonra taburcu edildi. Ancak bir öğrenci kardeşimiz hayatını kaybetti. Bu kardeşimiz Çanakkale Üniversitesi İngilizce bölümünü okuyordu. Ayrıca Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan 6 yaralını sağlık durumu iyi. Hayatı tehlikeleri bulunmuyor. Halkın ve iş yerlerinin yoğunlukla olduğu böyle bir yerde bu vahşetin yaşanması kim yaparsa yapsın insanlıkla alakası olamaz. Polis gerekli incelemeleri yapıyor. Bu işi şu yaptı bu yaptı diye bir değerlendirme yapacak değiliz. Faillerin bulunması konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Elimizde bir takım istibari bilgiler olsa bile kesin bir kanata varacak bir bilgiye sahip değiliz. Kim yaparsa yapsın bu bir vahşettir. İlimize ve ülkemizde böyle bir olayın yaşanmasını y kimse istemez burada masum insanlar zarar görüyor. Türkiye'nin bir ucundan bir uncuna okumaya giden gencecik bir üniversite öğrencimiz hayatını kaybetti. Bu üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber toplam 4087 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim