Vali yardımcısı Duran'dan ASP'ye ziyaret

Vali yardımcısı Duran'dan ASP'ye ziyaret
Hakkari Vali Yardımcısı Cumhur Duran, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Hakkari Vali Yardımcısı Cumhur Duran, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Abdulbaki Aydın’ı ziyaret etti. Kurum çalışanları tarafından karşılanan Duran; il müdürlüğünde, Sosyal Hizmetler Merkezi, Kadın Konuk Evi ve Aile Destek Merkezlerini ziyaret edip çalışmaları yerinde izledi.

Vali Yardımcısı Cumhur Duran, il müdürlüğü makamında bir süre bilgi aldıktan sonra sosyal hizmetler konferans salonunda İl Müdürü Abdulbaki Aydın tarafından kendisine bilgi sunuldu. Ziyaret bitiminde konuşan Vali Yardımcısı Duran, ASP’nin çok önemli bir kurum olduğunu ve bundan dolayı çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

normal.20130927112012.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum