• BIST 10165.37
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C

Vatandaşlar eş başkanlardan memnun

Vatandaşlar eş başkanlardan memnun
Hakkari'de devam eden çalışmaları denetlemeye ve başlatılacak yeni çalışmalar için mahallelerde incelemelere çıkan, Hakkari Belediyesi Eş Başkanları vatandaşın memnun ifadeleri ile karşılaştı.
Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, beraberinde Eş Başkan Vekili, Eş Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir heyet ile dün akşam saatlerinde kentte devam eden çalışmaları denetledi.
 
Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu, Nurullah Çiftçi ve beraberindekiler tamamlanacak çalışmaların ardından kentin bazı mahallelerinde başlatılacak yeni çalışmalar için mahalleri dolaşarak incelemelerde bulundu. İncelemeler için mahalleri dolaşan Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi burada vatandaşlarla buluştu.
 
Vatandaşların belediyenin kentte başlattığı hizmetlerden dile getirdiği memnuniyet ile karşılan Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçiye, vatandaşlar; “Sizleri desteklemeye her zaman hazırız” ifadelerini kullanırken, Eş Başkan Dilek Hatipoğlu ile görüşen bir Bayan Eş Başkan Hatipoğlu’na; “Sayın başkanım sizi yakından takip etmekteyim, çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor, Hakkari’de bir kadın başkanımız olduğu için çok şanslıyız, bir kadın olarak bu insana öz güven veriyor ve Hakkari’de başlattığınız hizmet atağı nazarımızda çok önemlidir, her zaman yanınızdayız” sözlerini kulandı.
 
“ONURLU HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN
Yapılan denetimler ve incelemeler esnasında vatandaşlar ile görüşen Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi; “Bizler onurlu halkımıza hizmet etmek için buraya layık görüldüysek, onurlu ve mücadeleci halkımız için bu görevi layığı ile yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tabi kentte hizmetlerimizi tam anlamıyla yerine getirebilmemiz için sizlerin de bizim yanımızda olması önemli ve yapılacak hizmetler ile kentimizde ki değişimi herkes görecek ” sözlerini ifade etti.
 
Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu, Nurullah Çiftçi ve beraberindekiler yapılan denetleme ve incelemelerden sonra bir süre önce Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası garajında başlatılan zemin onarım çalışmaları kapsamında yenilenen itfaiye garajında incelemelerde bulundu. Ayrıca burada itfaiye ekipleri ile buluşan eş başkanlar bir süre ekipler ile görüşerek, itfaiyenin kentteki ihtiyaç ve öneminin altını çizerek, ekiplerden vatandaş için hizmetin aksatılmamasını istedi. Hakkarihabertv.com
 
belediye-es-baskanlari-1.jpg
 
belediye-es-baskanlari-3.jpg
 
belediye-es-baskanlari-4.jpg
 
Bu haber toplam 3128 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim