• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Yeniden Refah Partisi Hakkari'de seçim startını verdi

Yeniden Refah Partisi Hakkari'de seçim startını verdi
Yeniden Refah Partisi Hakkari'de seçim startı veren ilk parti oldu. Partinin MKYK üyesi Muhammed Emin Akgüç ve Hakkari sorumlusu Osman Yıldız Hakkari teşkilatı ile bir araya geldi.

2023 Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerde de seçim hazırlıkları hız kazandı.

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Muhammed Emin Akgüç ve Hakkari sorumlusu Osman Yıldız seçim çalışmaları kapsamında kente geldi.

İl Başkanı Ali Özer ve Kadın Kolları Başkanı Şükriye Yıldız tarafından Yüksekova Selahaddin'i Eyyubi Havaalanında karşılanan Akgüç ve Yıldız daha sonra partinin Hakkari il başkanlığında bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Partinin seçim stratejinin ele alındığı toplantıdan sonra yazılı bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Muhammed Emin Akgüç, Maraş ve Hatay merkezli 3 depremde hayatını kaybedenleri anarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Yeniden Refah Partisi'nin depremin ilk anından itibaren 300'den fazla yardım tırı, 200'den fazla iş makinesi, 7 tane aşevi, 2 adet çadır kent gibi yardımlar yaptığını anımsatan Akgüç, "Millet olarak çok büyük bir felaket yaşadık ve ne yazık ki acımızı yaşayamadık. Günümüz Türkiye'sinde maalesef son günlerde gelinen noktada gördük ki siyasetin duygusu yoktur" ifadelerini kullandı.

53952.jpg

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın talimatıyla parti olarak siyasi faaliyetleri durdurduklarını anlatan Akgüç, "Kimileri enkazların üzerinden sandığı çağırdı, kimileri milletin acıları üzerinden siyaset yapmaya çalıştı" eleştirisinde bulundu. 

Seçimlere sayılı günlerin kaldığını anımsatan Akgüç bu kapsamda Hakkari teşkilatı ile bir araya geldiklerini belirtti. 

Parti olarak ilk defa seçime girdiklerini ve hiç bir ittifaka dahil olmadan kendi cumhurbaşkanı adayını çıkartmak istediklerini vurgulayan Akgüç, "Partimiz kurulduğu günden bu yana Erbakan hocamızın "milli görüş ve diğerleri" anlayışı ile hareket etmektedir. İktidarı ve muhalefeti ile bu milleti borç faiz ekonomisine, beton çimento ekonomisine, 3 maaşlı 5 maaşlı bürokratlara, protokol masraflarına mahkum eden anlayışın aksine; üretim, ihracat ve istihdam anlayışıyla güçlü bir ekonomik kalkınma vaat ediyoruz.

2-928.jpg

Eğitimde, sağlıkta, yönetimde, hukukta ve paylaşımda adaleti vaat ediyoruz. Gençlerimize, "Önce Ahlak ve Maneviyat." anlayışını temel alan eğitim modeli ile milli, manevi, tarihi, kültürel ve dini değerleri yeniden aşılamayı vaat ediyoruz. Bu doğrultuda heyecan ve gayretle seçim sabahına kadar durmadan çalışacağız.

Çünkü biz biliyoruz ki şahsiyetli bir dış politika için, milletimizin huzur ve refahı için, ekonomik bir kalkınma için, paylaşımda ve yönetimde adaleti yeniden tesis etmek için Türkiye'nin Yeniden Refaha ve Yeniden Erbakan'a ihtiyacı var." ifadelerini kullandı. 

1-880.jpg

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Özer ve Kadın Kolları Başkanı Şükriye  Yıldız'ın eşlik ettiği Yeniden Refah Partisi heyeti deprem bölgesinden gelerek Hakkari'deki yakınlarının yanına yerleşen depremzedeleri ziyaret ettiler. 

Yeniden Refah Partisi heyetinin kentteki seçim çalışmalarının bugün de devam edeceği öğrenildi. 

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim