Yüksekova’da 300 sporcu kayakla barış ve kardeşliği yarıştırdı”

Yüksekova’da 300 sporcu kayakla barış ve kardeşliği yarıştırdı”

Kaynak:Hakkarihabertv.com

Türkiye Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap Yarışları, Yüksekova / Kamışlı Köyü’nde düzenlendi. 19 ilden yaklaşık 300 sporcunun katıldığı organizasyonda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Yüksekova Kaymakamı Sn. Mustafa Akın, Genel Merkez İl Koordinatörü Sn. Bahattin Yıldız, Yüksekova İlçe Başkanı Burhan Yaşar, protokol üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap Yarışları’na katıldı.

Yarışmalar, 19 farklı ilden yaklaşık 300 sporcunun katılımıyla Yüksekova / Kamışlı Köyü’nde gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, etkinlikte yaptığı açıklamada, “Barışın, kardeşliğin ve sporun birleştirici gücünü Yüksekova’da hep birlikte yaşadık. Yüksekova’nın böylesine büyük ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapması bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.

Sporcuları tebrik eden Kaya, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurum ve paydaşlara teşekkürlerini iletti. Hakkarihabertv.com

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.