Yüksekovalı Ailelerle Dayanışma Yemeği

Yüksekovalı Ailelerle Dayanışma Yemeği

Kaynak:İHA

Van’ın Başkale Belediyesi, Yüksekova’da yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmalardan dolayı göç etmek zorunda kalan 300 aileye yemek verdi.

HDP  Van  Milletvekili  Tuba Hezer, DBP ve HDP  Van ve  Başkale yöneticileri,  Başkale Belediyesi eş başkanlarının da katılımıyla 300 Yüksekovalı aileye yemek verildi.

 Başkale Belediyesi eş başkanları Ayla Tarhan ve  İhsan Güler,  Başkale'ye gelen bütün ailelere Başkalelilerin kapısının açık olduğunu söyledi.

Tuba Hezer'in de bir konuşma yapmasının ardından Yüksekovalı ailelerin sorun ve sıkıntıları dinledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.