• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Zapspor maçı ertelendi

Zapspor maçı ertelendi
Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup'ta Hakkari Zapspor - Bitlis Özgüzelderespor maçı olumsuz hava şartlarından dolayı ertelendi.

Hakkari'de hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı, futbol maçlarının da ertelenmesine sebep oldu. Kar kalınlığı kent merkezinde 45 santimetreyi  buldu. BAL Ligi'nde Hakkari Zapspor ile Bitlis Özgüzelderespor' arasında yarın saat 12.30'da oynanması gereken maçın yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Şehir stadının karla kaplanması ve sentetik çim olmasından dolayı iş makinesinin giremediği futbol sahası daha önce taraftar ve futbolcular tarafından küreklerle birçok kez temizlenmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Hakkari Zapspor Teknik Sorumlusu Mecit Tekin, "Daha öncede olumsuz hava koşullarından dolayı maçlarımız ertelendi. Saha zemini sentetik çim, bu nedenle iş makinesi sahaya giremiyor. Yarın oynamamız gereken maç federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelendi" ifadelerini kullandı.

Zapspor taraftarı ve Hakkari halkına seslenen Tekin, "Biz bütün varlığımızla bu ilin takımıyız ve onları temsil ediyoruz. Maçlarımızda özelikle bazı provokatörler yüzünden rakip takımların ve federasyon gözlemcilerinin gözünde kötü bir imaj oluşturuyormuşuz gibi bir izlenim yaratıyorlar. Biz bundan sonraki maçlarımıza Zapspor ve Hakkari'nin imajını zedeleyecek şahısların gelmesini istemiyoruz. Gelen bütün rakip takım kafilelerini burada en iyi şekilde ağırlayıp ilimizin misafirperverliğini göstermeye çalışıyoruz.

Takımlarını her koşulda destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlarımız ve Hakkari halkına sonsuz teşekürlerimi sunuyorum. Kendilerinin maddi, manevi desteklerine bundan sonraki süreçte daha fazla ihtiyacımız olacak. stada gerginlik çıkarmak için gelen bazı şahıslarında biran önce bu tutumlarından vazgeçmelerini ve her taraftar gibi takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi.

Bu haber toplam 3215 defa okunmuştur
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim