• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Zapspor'dan 2 yabancı transfer

Zapspor'dan 2 yabancı transfer
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Hakkari Zapspor, Kamerun ve Mali'den 2 siyahi futbolcu transfer ederek renklerine bağladı.

 29 Eylül'de başlayacak olan Bölgesel Amatör Ligi 2.Grup'ta mücadele edecek olan Zapspor, yaptığı transferlerle göz doldurdu. Diyarbakır'da çeşitli takımlarda forma giyen 6 futbolcunun yanı sıra Kamerun ve Mali'den de 2 siyahi futbolcuyu renklerine bağlayan Zapspor, lige iddialı girmeyi hedefliyor. Yaptığı antrenman ve hazırlık maçlarıyla çalışmalarını sürdüren Zapspor, Hakkari Şehir Stadyumu'nda düzenlediği törenle yeni transfer ettiği 2 siyahi futbolcuyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

İmza töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, Diyarbakır'da çeşitli takımlarda forma giyen 6 futbolcunun yanı sıra Kamerun'un As Nonga Takımı’nda forma giyen orta saha oyuncusu Emi ve Mali'den de Sportıng Bamako Takımı'nda forma giyen forvet oyuncusu Sahif isimli siyahi futbolcuları renklerine bağladıklarını söyledi. Kamp çalışmalarına gecikmeli de olsa başladıklarını belirten

Tekin, ''Hakkari Şehir Stadyum'unda yaptığımız antrenman ve hazırlık maçlarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan önceki sezon fazla etkili olamadık. Ancak bu sezon yaptığımız yerli ve yabancı transferlerle güçlü bir kadro oluşturduk. Çok iyi bir takımla lige iddialı giriyoruz. Amacımız ligde şampiyon olmak ve 3.lige yükselmektir. Transfer ettiğimiz yabancı 2 futbolcu aynı zamanda ülkelerinin ümit milli takımlarında da oynayarak top koşturan futbolculardır'' dedi.
 

Zapspor Kulüp Başkanı Veysel Seven ise, yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerini, hedeflerinin ligi şampiyon tamamlamak ve bir üst turu çıkmak olduğunu dile getirdi. Basın mensuplarına poz veren Emi ve Sahif isimli yabancı futbolcular da, Zapspor'a güç katmaya geldiklerini belirterek, ''Şampiyon olabilmek için takım arkadaşlarımızla beraber mücadele edip ter dökeceğiz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız.

Amacımız çıkacağımız her maçta iyi bir performans sergilemek ve 3 puanla ayrılmaktır. Bu arada Hakkari'yi çok beğendik, burada bulunmaktan çok mutluyuz. İnşallah şampiyon olup takımımızı bir üst lige çıkaracağız'' şeklinde konuştular.
Yapılan antrenmanın ardından takım oyuncuları arasında gerçekleştirilen çift kale maçta, yeni transferler Sahif ve Emi sergiledikleri performansla göz doldurdu.

sporcu-1.jpg
 

Bu haber toplam 4752 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim