• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Zapspordan taraftara sağduyu çağrısı

Zapspordan taraftara sağduyu çağrısı
Hakkari Zapspor Kulübü Teknik Direktörü Mecit Tekin, hafta sonu Yeni Şırnakspor ile oynadıkları maç sonrasında çıkan olaylarların takımlarına mal edilmemesi gerektiğini söyledi.

 Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Şırnakspor'a 3-2 mağlup olan Hakkari Zapspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Dersimspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mecit Tekin yönetimindeki Zapspor takımı, Şehir Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla Dersimspor maçına hazırlanıyor.

 

ÇIKAN HABERLER BİZİ ÜZMÜŞTÜR

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zapspor takımı teknik direktörü Mecit Tekin, hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde Yeni Şırnakspor ile oynadıkları maçla ilgili basında çıkan bir takım haberlerin kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

 

Çıkan olayların kesinlikle kendileriyle alakalı olmadığını belirten Tekin, ''Biz ilimize gelen bütün takımlara nasıl misafir perverliğimizi gösterip, maç sonrası da yolcu etmişsek, Şırnakspor'a da aynı misafir perverliği göstererek yolcu etmişizdir. Şırnaksporu kente gelir gelmez karşılayarak gereken misafir perverliği kendilerine gösterdik. maç sonrası da takımı ve yöneticilerini aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek yolcu etmişizdir. Hakkari Zapspor ile Şırnakspor arasında oynanan maçta olaylar çıktı yönünde çıkan haberler kesinlikle asılsızdır. Burada ne Şırnakspora, nede hakemlere karşı bir harekette bulunmadık. Burada herkese gereken misafir perverliğimizi göstermişizdir.

 

Fakat tribünden bir kaç tane art niyetli taraftarın sahaya atmış oldukları bir cismin yan hakeme denk gelmesi ile oyun bir süreliğine durdu. Bunun dışında bir şey olmamıştır. Bu tür hareketleri şiddetle kınıyoruz ve üzüntüyle karşılıyoruz. Biz bu tür olayları onaylamıyoruz. Skor ne olursa olsun biz burada fair play kuralları içerisinde mücadele ediyoruz. Maçta kazanmakta var, kaybetmekte var. Biz her türlü skora saygılıyız. Biz burada spor yapıyoruz, spor dışında hiç bir şey ile ne yakından nede uzaktan bir alakamız var. Biz burada Hakkarili gençlerimize spor adına neler verebiliriz bunun hesabı içerisindeyiz. Bizde sahaya gelen bütün taraftarların dört dörtlük olmasını ve sağduyulu olmasını bekliyor ve istiyoruz. Ancak bazen olmuyor, içerisinde bir kaç tanede çürük elma çıkabiliyor.

 

Ben Zapspor teknik direktörü ve sorumlusu olarak bu kişileri şiddetle kınıyorum. Biz olaylara karşıyız. Bizim olaylarla alakamız yok. Maç bittikten sonra sahanın dışında güvenlik güçleri ile bazı gençler arasında çıkan olaylar bizim dışımızda gelişmiş olaylardır. Bu olaylar bizi alakadar etmiyor ve ilgilendirmiyor. Biz bu tür olayları ne onaylıyoruz nede tasvip ediyoruz. Biz bunlara tamamen karşıyız. Ben bütün Türkiye ve Hakkari kamuoyunun Zapspora karşı olan bakış açılarının kesinlikle değişmemesini istiyoruz. Zapsporun Hakkari'nin bir takımı olduğunu ve fair play kuralları içerisinde mücadele ettiğini ve edeceğini herkese göstermek istiyoruz. Bundan sonra ki maçlarımızda taraftarlarımızdan sağduyulu davranmalarını bekliyoruz.

 

Bununla ilgili de gereken önlemleri alacağız. Ligde iyi durumda değiliz. Ancak daha yeni kurulmuş ve yerine oturmaya çalışan bir takımımız var. İleri ki süreçte daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Herkesi sağduyuya ve takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Lütfen hiç kimse bu tür olayları Hakkari Zapspor Kulubü'ne mal etmesin. Zapspor ile kesinlikle alakalı bir durum değildir.

 

Buraya gelen her takım bizim için Hakkari'dir. Bizle diğer takımlar arasında bir fark yoktur, hepimiz kardeşiz. Bizde deplasmana gittiğimiz zaman bir takım olumsuzluklarla karşılaşıyoruz. Ancak biz orada olan bir olayı bir ile veya takıma mal etmiyoruz. Elbette her tarafta ark niyetli insanlar vardır. Biz bu ark niyetli insanları da artık sağduyuya davet ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3738 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 16
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim