41 Derece sıcakta esnaftan örnek davranış
Yayınlanma:
Kaynak:Necmi Ertuş
Yusuf Yetiş, Hava sıcaklığının 41 dereceyi aştığı Diyarbakır'da bir esnaf, iş yerinin önündeki buzdolabını vatandaşların kullanımına açarak ücretsiz soğuk su ikram etmeye başladığını söyledi.
Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi Emek Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaf, buzdolabının üzerine "Soğuk su içebilirsiniz" yazısı astı.
Özellikle dar gelirli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgede hayata geçirilen uygulama, çevre sakinlerinin takdirini topladı.
Esnaf, vatandaşların sıcak havalarda suya ücretsiz ulaşmasını amaçladığını belirterek, "Her şey para değil, bize dua da lazım. İnsanlarımızın durumu malum. Biz de çorbada tuzumuz olsun istedik. Vatandaşlarımız bu dolaptan ücretsiz şekilde soğuk suyunu içiyor." dedi.
Çevre sakinleri de örnek davranışından dolayı esnafa teşekkür etti.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.