5 FETÖ'cü daha tutuklandı!

5 FETÖ'cü daha tutuklandı!
İzmir'in Çeşme ilçesi merkezli, Adana ve Antalya illerinde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 16 FETÖ/PDY terör örgütü zanlısından 5'i daha tutuklandı.

Çeşme Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar Çeşme Grup Amirliği ve Çeşme Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla gözaltına alınan zanlılar, 2 grup halinde Çeşme Adliyesi'ne çıkarıldı.

İlk gün Adliye'ye çıkarılan 8 kişilik gruptan, aralarında FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fethullah Gülen'i traş eden berber İ.G., müteahhit M.G. ve esnaf N.G. tutuklanmıştı. İkinci gün Adliye'ye çıkarılan 8 kişilik gruptan da M.V.B., M.D., Ş.Ö., S.K. ve Ö.G. tutuklanırken, A.U.S., İ.Z. ve E.S. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.İHA

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.