• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

AK PARTİ’DE NÖBET DEĞİŞİMİ!

Hakan Taş

Özbek’in aday adaylığı için yaptığı istifayla boşalan görev için Ankara’ya Başkan Yardımcıları Mehmet Yoldaş ve Av.Zeydin Kaya mülakata çağrıldı. Kaya, Ak Parti İl Başkanlığına atandı. Parti binasında görev devir teslim töreni düzenlendi. İşte detaylar;

ÖZBEK: “AŞİRETİMİZ AK PARTİ’DİR”

Kürsüye ve partililere hitap etmeye alışıktı. Yerini aldı, sağına Mehmet Yoldaş, soluna Av.Zeydin Kaya’yı aldı. Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da yerlerini aldıktan sonra konuşmaya başladı. Hüzünlü ve üzgün değildi. Çünkü partisine veda etmiyordu. 2 yıl 3 ay görev yaptı. İki defa il başkanlığı ve Milletvekili olarak hizmet verdi. Deneyim ve tercübesiyle yapıcı ve birleştirici mesajlar verdi.

Özbek, sözlerine şunları ekledi: “Siyaset insanlara hizmet sunma sanatıdır. Partimizin disiplinli ve ciddi bir çalışma programı vardır. Düzenli haftalık ve aylık toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Sayın Genel Başkanımız bizi yine gerek Ankara’ya gerekse telekonferans aracılığıyla toplantılara dahil etmektedirler. Sürekli hem halk ile hem de partili ve dava arkadaşlarımızla istişare içerisindeyiz.

27 ay içerisinde bizi partimizde 80 bin vatandaşımız ziyaret etti. 14 Mayıs günü adaylarımız kim olursa olsun particilik ruhuyla canla, başla çalışarak destek sunacağız. Biz 5 bin oy ile başladık, 28 bine yükselttik. Bu seçimlerde ilimizde 60 bin oy alacağız. 1 değil 2 Milletvekili çıkartacağız.

Bazıları halkımızı kaosa biz ise huzura ikna edeceğiz. Başarı bir ekip işidir. Beni hiç yalnız bırakmayan, her zaman benimle birlikte mücadele eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim tek aşiretimiz var o da Ak Parti Aşiretidir. Ve tek liderimiz var.

9462b04b-7d8a-4578-81d0-475038680865.jpg

Sayın Erdoğan’dır. 14 Mayıs’tan sonra yine başarımıza başarı katarak büyük Türkiye için hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Zeydin Kaya kardeşimin her zaman yanında olacağım. Gurur ve şerefle görevi devir ediyorum. Sizden tek ricam dedikodu değil siyaset yapın. “…

MEHMET YOLDAŞ; “YOLUMUZA DEVAM”

Ak Parti Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş kısa bir konuşma yaparak birlik ve dayanışma mesajı verdi. Yoldaş,” Siyasette ben yoktur, biz varız. Hepimiz partimizin başarısı için çabalayacağız. 27 aydır bir devlet memuru edasıyla tam gün mesaiyi takip ederek görevimin başında oldum. Bundan sonra da partimizin başarısı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

VE ZEYDİN KAYA YENİ BAŞKAN!

Mütevaziydi, heyecanını içine akıttı. Damat misali şık ve dikkat çekiciydi. Herkes konuştuktan sonra son sözü aldı. 5 Nisan günü çifte sevinç yaşadı. Hem Avukatlar günü gururu hem de il başkanlığına terfi etmesi. Söze İsrail’in Kudüs’e saldırısını kınayarak başladı. 

8529a2fc-149a-4a6a-b5ca-f71f35381e15.jpg

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Başkan Abdulmüttalip ÖZBEK, teşkilata, dava arkadaşlarına mahallelerden köylere, mezralardan ilçelere kadar tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti.  Av.Zeydin Kaya, Ak Parti’nin oluşumundan beri bu davada yer alarak Merkez İlçe Başkanı, İl Başkan Yardımcısı görevlerinde de bulundu. Siyaset adamı kimliği Avukatlık kimliğini hep bastırdı. Bir dönem BARO Başkanlığını yapmış olsa da bölgenin sorunlarına duyarlılığı kendisini siyasete itti.

Fakir fukaraya yaptığı destekleriyle de gündem oldu. Konuşurken gözlerini herkesten kaçırdı. Ağzı ve gözleri mikrofona baktı, sesi salona yayıldı; “Görev talep edilmez, görev kabul edilir. Talebim olmadı. Bana bu görev verildiğinde şerefle, onurla kabul ettim. Sayın Özbek bizim ağabeyimiz, yol arkadaşlığımızdaki rehberimiz oldu. Partimize çok büyük ve güzel hizmetler sundu.

Tüm emeği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Yine birlikte yine daha güçlü Türkiye Yüzyılı için yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmacıları salonu dolduran partililer sık sık alkış yaptı. Kadın partililer bir bayram edasıyla şık ve makyajlı yerlerini alarak güç gösterisi yaptı. Başkan Özbek, yeni başkan Kaya’ya plaket takdim etti. Toplu çekilen resimde Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş’u göremeyen Zeydin Kaya, “Bu karemizde Kadın Kolları Başkanımız eksik. O gelmeden resim çektiremeyiz” diyerek kadına verdiği değeri bir kez daha ıspatladı.

Ak Parti il örgütünde keyifler şimdilik yerinde. Bakalım 9 Nisan günü liste açıklandığında aynı keyif ve heyecan devam edecek mi?

Komşumuz ve dostumuz Av. Zeydin Kaya’ya yeni görevinde bizlerde başarı diliyoruz.

 

Bu yazı toplam 2334 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim