• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Amacım İyi Bir Sümbül Mahallesi İçin!

Amacım İyi Bir Sümbül Mahallesi İçin!
Hizmetlerin aksamadan ve hızlı bir şekilde yapılması için mahalle sakinlerinin oylarına talip olduğunu söyleyen muhtar adayı Necdet Özer, seçimin son günlerinde Sümbül mahallesinde seçmenlerle buluştu.

Seçimin adil adaletli demokrasi ve kardeşlik duygusu içerisinde geçmesini kaybedenin kazananı tebrik ettiği kazananın kaybedeni teselli ettiği bir seçim olmasını diliyorum. Kazanan mahallemiz olsun. 

Necdet Özer Kimdir? 

Ben Necdet Özer, 20 Mart 1993 tarihinde Hakkari’de doğdum. İlk ve Ortaokulu Hakkari’de liseyi ise Van’da okudum. Hakkari Üniversitesi Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümünü bitirdim akabinde Uluslarası İlişkiler bölümünden mezun oldum. Evli ve 1 çocuk babasıyım. 

Önce Allah’ın izni sonra sizlerin desteği ile herhangi bir siyasi görüşe bağlı kalmadan, herkese eşit, adil bir şekilde hizmet etmek için yıllarımı verdiğim, yaşadığım mahallemizin muhtarlığı için adaylığımı koydum. 

Mahallemizin temel eksikliklerini çok iyi bildiğimden aşağıda yazdığım vaatlerimi kısaca sizlere sunmak istiyorum. 

1.Mahallemizde yaşlı, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı birebir tespit ederek temel ihtiyaçlarını ilgili kurumlarla iletişim kurarak karşılanmasını sağlayacağım. 

2.Mahallemizde doğalgaz gitmeyen evleri en kısa zamanda tespit ederek en geç 1 yıl içerisinde doğalgaz gitmeyen ev kalmayacak. Gerekli çalışmaları şimdiden başlattım. 

3.Mahallemizin tekser konutlarındaki Surma Xanım parkının eksiklerini giderip, vatandaşlarımızın daha temiz, daha rahat ve dinlenebilir bir alan oluşturacağım. Yıllardır yıkılmaya yüz tutmuş parkın duvarını da en kısa zamanda gerekli mercilere ulaşarak yeniden yapılmasını sağlayacağım. 

4.Mahallemizin belli yerlerinde yol sorunu olup gerekli mercilere başvuruları yapıp sorunun çözümü için takipçisi olacağım. 

5.Mahalle ana giriş caddelerimizde mahalle isim tabelaları ve sokak numaralarını görünür şekilde yerleştireceğim. 

6.Mahallemizin sorunlarını dile getirilmesi için Whatsapp grup hattı oluşturacağım. 

7.Mahallemizin her meselesini azalarımla ve sizin desteğinizle yakından takip edeceğim. Yapamayacağım bir iş olsa bile ilgili birim ve kurumlara ulaşarak sorunun çözümü için harekete geçirerek gerekli adımları koordineli ve hızlı bir şekilde hizmete sunulması için ne gerekiyorsa yapacağız.

fb6909b8-ec01-4e78-8da2-561ab66c56fc.jpg

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim