• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Ateş açan polis memuru açığa alındı

Ateş açan polis memuru açığa alındı
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden Şemdinli'ye giden BDP Hakkari İl Başkanı Mehmet Sıddık Yıldırım, yardımcısı ve merkez ilçe başkanının aracına bir polisin silahından çıkan kurşunlar isabet etti.

Hakkari Valisi Muammer Türker, kaçan bir aracın dur ihtarına oymaması üzerine açılan uyarı ateşi sırasında şans eseri oradan geçmekte olan BDP Hakkari İl Başkanı Mehmet Sıddık Yıldırım’ın içinde bulunduğu araca seken kurşunların isabet etmesi olayı ile ilgili 1 polis memurunun açığa alındığını söyledi.
 
Olay, bugün öğle saatlerinde Yüksekova'nın çıkışında bulunan polis kontrol noktası yakınlarında meydana geldi. Yüksekova’dan Şemdinli ilçesine giden ve içerisinde BDP Hakkari İl Başkanı Yıldırım, yardımcısı Sait Gezer ve Merkez İlçe Başkanı Yavuz Aksaç'ın bulunduğu otomobile 2 kurşun isabet ettiği belirtildi. Kurşunların aracın aynalarına çarptığı olayda can kaybının yaşanmadığı bildirildi. BDP il Başkanı Yıldırım ve beraberindekilerin, Hakkari Baro Başkanı Kutbettin Beyazıt ile birlikte Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundukları belirtilirken İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ise olay yerinde inceleme başlattıkları belirtildi.

VALİK TÜRKER ATEŞ AÇAN POLİS AÇIĞA ALINDI
Olayla ilgili İHA muhabirinin telefonla görüştüğü Hakkari Valisi Muammer Türker, dur ihtarını oymayan bir araca yapılan uyarı ateşe sonucu şans eseri oradan geçen BDP Hakkari İl Başkanının aracına dikiz aynalarına isabet ettiğini belirtti.

Vali Türker,”Polis memurları kaçan bir araca dur ihtarı çekiyor. Araç hızla yoluna devam ediyor. Polisin uyarı ateşi açması sırasında şans eseri BDP başkanının aracı geçiyor ve seken iki kurşun aracın dikiz aynalarına isabet ediyor. Ben başkanı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Olayla ilgili açmış olduğumuz idari soruşturma kapsamında ateş açan polisi açığa aldık. Soruşturma ise halen devam ediyor” dedi.
 

Bu haber toplam 4134 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim