Aydoğdu’dan 3 Özel Gereksinimli vatandaşa yardım

Aydoğdu’dan 3 Özel Gereksinimli vatandaşa yardım

Kaynak:Hakkarihabertv.com

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ağır engelli üç vatandaşa yardım desteğinde bulundu.

Hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen 2 adet elektrikli hasta yatağı ile kelebek hastası bir vatandaş için 3 aylık krem ve çeşitli medikal malzemeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Dernek Başkanı Aydoğdu, elektrikli hasta yataklarından birinin Yüksekova ilçesine bağlı Aşağıoluk (Tiluran) köyünde yaşayan yüzde 99 cam kemik hastası Esmanur Miroğlu’na, diğerinin ise Şemdinli merkezde yaşayan yüzde 90 engelli Edanur Taş’a teslim edildiğini söyledi. Derecik ilçesinde yaşayan kelebek hastası Çiçek Erik’e ise 3 aylık krem ve medikal malzeme desteği sağlandığını belirtti.

Aydoğdu, özel gereksinimli bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Amacımız, özel gereksinimli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve onların topluma daha güçlü katılımını sağlamaktır.” dedi.

Yardım alan çocukların aileleri ise desteklerinden dolayı Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği’ne ve hayırseverlere teşekkür etti. Haber: Perihan Önal7094b955-4cc5-4b0a-ac61-038074967820

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.