• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Başkan Kaya "Yaptığınız iş çok kıymetli bir vazifedir"

Başkan Kaya "Yaptığınız iş çok kıymetli bir vazifedir"
Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, gazetecilerle bir araya gelerek Yaptığınız iş çok kıymetli bir vazifedir. Sizler Hakkari’nin toplumsal barışına, hassasiyetlerine, örfüne, inancına adetlerine, kültürüne gerçekten saygı gösterdiniz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesi ile Ögretmenevi teras katta bulunan Meftun-u Hayal Cafe-Restorant'da bir araya geldiği gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Programlarındaki yoğunluk nedeniyle Hakkari’de çalışan gazeteciler ile gecikmeli olarak bir araya geldiğini söyleyen Kaya, Gazetecilerin çok kıymetli bir görev üslendiğini belirtti.

Hakkari’deki gazeteciler olarak vatandaşın en kısa, en hızlı ve en doğru bilgiye ulaşması için gayret gösterdiğini bildiren Kaya, “Yaptığınız iş çok kıymetli bir vazifedir. Sizler Hakkari’nin toplumsal barışına, hassaiyetlerine, örfüne, inancına  adetlerine, kültürüne gerçekten saygı gösterdiniz. Sizlere şükranlarımı sunarım. Bu vesile ile tekar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu olsun” dedi.

Ak Parti il teşkilatı öncülüğünde geçen hafta ‘Türkiye Yüzyılında Nasıl Bir Hakkari’ çalıştayı düzenlediklerini hatırlatan Kaya, çalıştaya kamu kurumları, üniversite yetkilileri ve sivil toplum örgütü temicilerinin katıldığını belirtti.

Hakkari’nin sorunlarına çözüm ararken kentin dinamikleri ile hareket ettiklerini vurgulayan Kaya sorunların çözümü noktasında en önemli önceliklerinin istişare olduğunu kaydetti.

Düzenledikleri çalıştayın yerel seçimler için parti politikalarına bir rehber niteliği taşıyacağını ifade eden Başkan Kaya, sanattan spora, kültürden edebiyata, depremden kentsel dönüşüme kentin sorunlarına yoğunlaştıklarını belirtti.

Yerel yönetimler seçimlerinde çok iddialı olduklarını belirten Kaya memleketin sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktıklarını söyledi.

Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorduğu sorulara cevap veren Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, gazetecilerin şehre dair vatandaşa dair sorunların tespitinde önemli bir rol aldığını sözlerine ekledi. 

Başkan Kaya konuşmasının devamında," 11.01.2024 Tarihinde Hakkari Merkez Öğretmeler Evi Toplantı Salonunda İcra Ettiğimiz, alanlarında uzman ve deneyimli çok kıymetli katılımcıların iştirak ettiği; Üretim ve istihdam, Çevre ve Şehircilik, Esnaf ve Sanatkar, İnanç ve Değerler, Depreme Dayanıklı Yapılaşma, Deprem ve Hakkari Gerçeği, şehir-Kentsel Dönüşüm, Sosyal Hizmetler, Sağlık ve Yaşam,

Gençlik, Kadın, Spor, Kültür, Sanat Konularında ortaya konulan, Tespit Görüş Talep Çözüm önerilerini aldığımız, “Türkiye Yüzyılında Nasıl Bir Hakkari Çalıştay-1” Adlı Çalıştayımızı basın mensuplarımızla paylaştık. Hakkari’mizin ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunan kıymetli basın mensuplarımıza, üstün gayret ve emekleri için şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Toplantıya, Ak Parti İl Sekreteri ve İl Başkan Yardımcısı Necla Kuşar, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, İl Başkan Yardımcısı İdris Özbek, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, küresel Gazeteciler konsey Temsilcisi Feyzullah Taş, Türkiye Gazeteciler Yazarlar ve Aydınlar Platformu Genel Başkanı Yasin İpek ve basın mensupları katıldı.

96cec985-03f2-4d66-97b2-d5a8a74e2ba9.jpg89ae092f-448d-4abf-8de5-fa0012f7f833.jpg07d71088-b0da-4d71-bb26-e04f502b9ab8.jpg

 
Bu haber toplam 796 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim