Başkan Şakar, Nevşehirli öğrencileri ağırladı

Başkan Şakar, Nevşehirli öğrencileri ağırladı

Kaynak:Feyzullah Taş

Hakkari Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Kırşehir ve Nevşehir illerinden Hakkari Mergabütan Gençlik Kampı’na gelen 78 kişilik üniversite ve lise öğrencisini ilçede misafir etti.

Başkan Fahri Şakar, öğrencileri Şemdinli’nin doğal güzelliklerini izleme fırsatı buldukları Seyir Terası’nda ağırladı. İlçenin misafirperverliğini en güzel şekilde yansıttıklarını belirten Şakar, “Öğrencilerimizi Şemdinli’de ağırlamak bizim için büyük bir memnuniyet.

Gençlerimizin ilçemizi tanıması ve kültürel bağların güçlenmesi açısından bu tür buluşmaları önemsiyoruz.” dedi.

Gençlerin bölgeye ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şakar, Mergabütan Gençlik Kampı’nın Hakkari’nin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.